17 Ιαν 2005

Νέα πρόσληψη ειδικού συμβούλου

Τις τελευταίες μέρες εντάθηκε η φημολογία ότι πρόκειται η Εταιρία μας να προσλάβει σαν ειδικό σύμβουλο και στην συνέχεια να τον τοποθετήσει σαν προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ζωής τον κο Κουγιουμτζή Κώστα, ο οποίος πριν λίγες μέρες αποχώρησε από την Alfa Ασφαλιστική και προερχόταν από την Ελληνοβρετανική.

Θα θέλαμε κατ' αρχήν να θυμίσουμε την δέσμευση του κου Παλαιολόγου που δόθηκε στην συνάντησή του με το Προεδρείο του Συλλόγου στις 3/8/2004 στην οποία μας είχε ρητά διαβεβαιώσει ότι εκτός από τον κο Βασιλάτο κανένας άλλος που θα προέρχονταν από την Ελληνοβρετανική δεν θα ερχόταν στην Εταιρία μας.

Το ερώτημα εξαιρετικά απλό: Τι άλλαξε από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα;
Ο Σύλλογος εδώ και χρόνια έχει την ίδια άποψη:

Δεν είναι αντίθετος με την πρόσληψη ειδικών συμβούλων, μολονότι πολλές φορές οι επιλογές που έγιναν αποδείχτηκαν το λιγότερο ατυχείς.

Ειδικών συμβούλων όμως που θα είναι εκτός διοικητικού σχήματος, και θα προσφέρουν αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος τους. Σύμβουλοι Διοίκησης.

Η Εταιρία μας έχει πολλά ικανά στελέχη που μπορούν να στελεχώσουν όλες τις επιμέρους διευθύνσεις με άριστα αποτελέσματα, μιας και εκτός των άλλων έχουν βαθειά γνώση του τρόπου λειτουργίας της Εταιρίας.

Είμαστε λοιπόν κατηγορηματικά αντίθετοι σε λογικές προσλήψεων "στελεχών αγοράς" που θα καπελώνουν τους συναδέλφους μας.

Ελπίζουμε η Διοίκηση να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.