29 Αυγ 2005

Ακόμα ενας ειδικός σύμβουλος

Εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, ειλικρίνεια

Κάποιες λέξεις που σίγουρα δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στα χαρακτηριστικά του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας, τουλάχιστον όχι σε αυτά που έχει δείξει απέναντι στους εργαζόμενους της Εταιρίας μας.

Στις 4/8/2004 δήλωνε παρουσία όλου του Συλλόγου ότι: εκτός από έναν οικονομικό διευθυντή που θα τοποθετηθεί σαν Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής δεν πρόκειται να έρθει στην Εταιρία μας κανένας άλλος είτε με πρόσληψη είτε σαν σύμβουλος. Είχε τονίσει δε ότι έχει εμπιστοσύνη στην Εταιρία και τα στελέχη της.
 
Ένα χρόνο μετά καταγράφουμε προσλήψεις: Κουγιουμουτζής, Φλεβάρης, Βαρβιτσιώτη, και σήμερα Γυφτόπουλος Νίκος.

Άλλος ένας λοιπόν ειδικός σύμβουλος, για θέματα bankassurance αυτή τη φορά, σε επίπεδο Αναπληρωτή Προϊσταμένου Διεύθυνσης. Φαίνεται ότι η Εταιρία θεωρεί ότι δεν διαθέτει στελέχη και προσωπικό για σχεδόν τίποτε, μιας και κάθε τρεις και λίγο πλέον ξεφυτρώνει, κυρίως από την Άλφα Ασφαλιστική, και ένας σύμβουλος που τοποθετείται μάλιστα και σε επιτελική θέση της Εταιρίας, ενταγμένος πλήρως στο διοικητικό κομμάτι και με δικαίωμα ελέγχου και κρίσης των υπαλλήλων που χρόνια τώρα προσφέρουν στην Εταιρία.

Η Διοίκηση μάλιστα δίνει το δικαίωμα στους συμβούλους που δεν υπάγονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, να κρίνουν και να προτείνουν για προαγωγή συναδέλφους που υπάγονται στον Ο.Ε.Υ., επηρεάζοντας την υπηρεσιακή τους εξέλιξη.
Άνθρωποι οι οποίοι ποτέ δεν κρίθηκαν, ούτε πρόκειται να κριθούν, αφού η παραμονή τους στην Εταιρία καθορίζεται μόνο από συμβατική σχέση, σε αντίθεση με όλους εμάς που κρινόμαστε από την πρώτη μέρα που προσληφθήκαμε σ' αυτή την Εταιρία, δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να κρίνουν συναδέλφους.

Λυπούμαστε για την αναξιοπιστία της Διοίκησης. Αναξιοπιστία που αντανακλάται πάνω σε όλο το προσωπικό της Εταιρίας και επηρεάζει αρνητικά το μέλλον όλων μας.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.