22 Αυγ 2006

Όταν κρίνεται η αξιοπιστία των "ηγετών"

Υποκατάστημα Κορωπίου και αξιοπιστία

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος είχε επισημάνει ότι η εισήγηση για το λουκέτο στο Υποκατάστημα Κορωπίου ήταν σε ευθεία αντίθεση με τις δεσμεύσεις του κου Παλαιολόγου στο συνέδριο των υποκαταστημάτων.

Περιμέναμε ότι ο κος Παλαιολόγος θα σεβόταν την δική του αξιοπιστία και δεν θα αποδέχονταν την εισήγηση των υποκαταστηματοφάγων υπηρεσιακών παραγόντων.

Δυστυχώς σήμερα ειδοποιήθηκε όλο το παραγωγικό δίκτυο του Υποκαταστήματος Κορωπίου σε συνάντηση την Δευτέρα 28/8, συνάντηση που γίνεται για να τους ανακοινωθεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Θέλουμε να ρωτήσουμε δημόσια τον κο Παλαιολόγο:

Δεν αισθανθήκατε την ανάγκη να ενημερώσετε τους εργαζόμενους γι' αυτή την σας την απόφαση, της οποίας φέρετε την αποκλειστική ευθύνη;

Δεν αισθανθήκατε την ανάγκη (μολονότι δεν σας το επιβάλλει ο ΕΚΕ) να διαβουλευτείτε με τον Σύλλογο για να ακούσετε τις απόψεις των εργαζόμενων πριν την απόφασή σας;

Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε κε Παλαιολόγε ότι η Εταιρία μας, δεν είναι προσωπική εταιρία (περιορισμένης ευθύνης) και δεν μπορείτε να την διοικείτε με την νοοτροπία του one man show όπως είχατε συνηθίσει στο παρελθόν.

Κλείνοντας θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι η αξιοπιστία πρέπει να χαρακτηρίζει όποιον θέλει να διοικήσει μια Εταιρία σαν την Εθνική Ασφαλιστική.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.