07 Νοε 2007

Ο Δημ. Ζαχαριάδης και η σχέση του με την αλήθεια

Συνάδελφοι
Στην χθεσινή ανακοίνωση του Δημ. Ζαχαριάδη κατά τον προσφιλή του τρόπο παρουσιάζει τα γεγονότα σύμφωνα με τον τρόπο που ο ίδιος τα αντιλαμβάνεται.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική.
Παραθέτουμε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο:
  1. Οικονομικός απολογισμός.
  2. Λειτουργία Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Ορισμός αναπληρωματικού εκπροσώπου στο ΤΑΠΕ.
  4. Ενημέρωση για συνεδρίαση ΤΑΠΕ 24/10/2007.
  5. Συνταγογράφηση στον Κλάδο Υγείας του ΤΑΠΕ.
  6. Πώληση μετοχών Συλλόγου.
  7. Ενημέρωση για Ασφαλιστικό.
  8. Ενημέρωση για προσλήψεις από την "Εγνατία".
  9. Ενημέρωση για το Δ.Σ. Εταιρείας.
  10. Διάφορα θέματα.
Όπως μπορείτε να δείτε ο συνάδελφος Ζαχαριάδης έκρινε ότι τα σημαντικά γι’ αυτόν ζητήματα είναι ο οικονομικός απολογισμός, η λειτουργία και τα πρακτικά του Δ.Σ. και η πώληση μετοχών.
Τα άλλα φαίνεται τα προσπέρασε αδιάφορα.
Αλήθεια όμως συνάδελφε γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό αριθμό στις ανακοινώσεις σου αφού στην πορεία που έχεις επιλέξει, έχεις μείνει μόνος σου;
Δεν θα παρακολουθήσουμε άλλο τον συνάδελφο Ζαχαριάδη.
Θεωρούμε ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ. σε αυτή την φάση πρέπει να τα απασχολεί πολύ περισσότερο το ασφαλιστικό και το μέλλον της Εταιρίας μας από το αν θα κρατάμε χειρόγραφα ή μαγνητοφωνημένα πρακτικά στις μεταξύ μας συζητήσεις.
Μπορεί ο συνάδελφος βέβαια να συνεχίσει όπως χρόνια τώρα κάνει να παριστάνει τον ηθικό τιμητή των πάντων, τον μοναδικό ιδιοκτήτη της αλήθειας, της αξιοπρέπειας, της εργατικότητας και των διεκδικήσεων των εργαζομένων, με βάση "το ιερό καθήκον της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου" όπως βαρύγδουπα δηλώνει με τον γνωστό μεγαλοπρεπή στόμφο του.
Είναι καθαρά δική του επιλογή. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε άλλο μαζί του.
Η επιλογή όλων των υπολοίπων είναι να προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε ότι μπορούμε για να διαφυλάσσουμε και να διευρύνουμε τα συμφέροντα αυτών που μας έχουν εκλέξει. Τα μεγάλα θέματα για μας είναι ανοιχτά και δεν μας αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.
Συναδελφικά
Η Σ.Ε.

ΥΓ. Στα θέματα της οικονομικής διαχείρισης του Συλλόγου το "Κοινό Ψηφοδέλτιο" είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Από την στιγμή που το οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ εξέφρασε επιφυλάξεις, όπως έκανε ο Δημ. Ζαχαριάδης, ζητήσαμε άμεσο έλεγχο των οικονομικών του Συλλόγου από την Εξελεγκτική Επιτροπή, το πόρισμα της οποίας θα δοθεί σήμερα στους συναδέλφους. Τα δε παραστατικά είναι στη διάθεση όλων των συναδέλφων σύμφωνα με το καταστατικό.