03 Μαρ 2009

Τοποθέτηση Σπύρου Αντωνίου στην γενική συνέλευση

Συνάδελφοι ,
Πέρασαν κιόλας 4 μήνες από την ανακοίνωση των Διορισμένων Φωστήρων της ΕΤΕ για αναστολή της πώλησης της εταιρίας μας και μόλις 4 ημέρες από την ανακοίνωση των διορισμένων μελών της Διοίκησης της εταιρίας μας για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων .
Συνάδελφοι της έδρας ,
Αναφέρομαι σε εσάς για να σας τονίσω με τον πιο πειστικό τρόπο ότι με το κλείσιμο των υποκαταστημάτων μας , ανοίγει η κερκόπορτα για την άλωση της εταιρίας μας …. την πώληση της !
Τι θέλουν όμως να πετύχουν με το βιαστικό κλείσιμο των υποκαταστημάτων ?
Απλά θέλουν να μεταλλάξουν τους συναδέλφους μας στα υποκαταστήματα σε μετανάστες μιας άλλης εποχής που θα μαζεύουν σε κουτιά τα προσωπικά τους είδη και μαζί τους , συναισθήματα ,όνειρα ,προσδοκίες και αγωνίες για τον νέο τόπο προορισμού. Θα εγκαθίστανται σε νέους χώρους μακριά από γνώριμα και φιλικά πρόσωπα και θα προσπαθούν να μάθουν την νέα γλώσσα επικοινωνίας αισθανόμενοι ότι κρίνονται από την αρχή, ακυρώνοντας έτσι την προηγούμενη , μακρόχρονη προσφορά τους στην εταιρία μας .
Ενώ , δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα αναζητούν παλιούς φίλους , παλιούς ….. αδελφούς που δούλευαν μαζί για να μοιραστούν την νοσταλγία του χθες και την αγωνία του σήμερα !!!
Κύριοι της Διοίκησης ,
Το γνωρίζετε ότι η εταιρία μας επέζησε τόσα χρόνια και κάτω από αντίξοες οικονομικά - εθνικά συνθήκες ΓΙΑΤΙ έδειξαν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους τους !
 
·         Εάν ΝΑΙ !!! τι κάνετε ΓΙΑ ΑΥΤΌ ? Πόσο περισσότερο νομίζετε ότι πρέπει να τους τιμωρήσετε ……….. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΤΕ ?
·         Εάν ΟΧΙ τότε έχουμε στην διάθεση μας αρκετά αντίτυπα από το Λεύκωμα του Σκιαδά ( Ιούνιος 98 ) με τίτλο << Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 19=o ΣΤΟΝ 21=o ΑΙΩΝΑ >> που μ' ευχαρίστηση να σας το στείλουμε για να το διαβάσετε!!!!


Σας θυμίζω το σύνθημα του φθινοπώρου του 2008 << Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές >>
Συνάδελφοι ,

Όλοι μαζί σύλλογος και εργαζόμενοι ενωμένοι σαν μια γροθιά , αφήνοντας στην άκρη τις αντιπαραθέσεις να δώσουμε την απάντηση σ'υτούς που θέλουν να μας πουλήσουν

ΛΕΜΕ
·         ΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
·         ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
·         ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ


ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ !!!


ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ