05 Μαρ 2009

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

 
Συνάδελφοι,
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα.
Μεταξύ αυτών συζητήθηκε επιστολή της Διοίκησης που αφορούσε τροποποίηση του πρακτικού συμφωνίας της εθελουσίας στην οποία ζητούσε να συμφωνήσει το Δ.Σ. του Συλλόγου προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των στελεχών που θα παραμείνουν στην εταιρία από 25 σε 35 άτομα.
Μεταξύ των προτάσεων που ''έπεσαν στο τραπέζι'' από διάφορα μέλη του Δ.Σ. κατατέθηκε και μία πρόταση από τον συνάδελφο Δημήτρη Ζαχαριάδη, η οποία θα συζητηθεί - ψηφιστεί ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο προσεχές Δ.Σ. στις 9-3-2009 και η οποία αναφέρει τα εξής:
''Εφόσον η Διοίκηση της εταιρίας μας θέλει να αυξήσει τον αριθμό των στελεχών της δεν έχουμε αντίθετη άποψη ακόμα και αν θέλει να τους αυξήσει περισσότερο από 35 άτομα, διατηρώντας τους για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας με την εξής προϋπόθεση- όρο.
Να σταματήσει άμεσα η προσπάθεια συρρίκνωσης της εταιρίας μας και να δεσμευτεί η Διοίκηση ότι δεν θα προχωρήσει στο κλείσιμο των Υποκαταστημάτων.''
Στην πιο πάνω πρόταση συνταυτίστηκαν άμεσα τα δύο εκλεγμένα μέλη της ΠΑΣΚΕ Π. Ανδρουτσόπουλος και Σ. Αντωνίου. Στη συνέχεια η ΔΑΚΕ ζήτησε η πιο πάνω πρόταση να μην συζητηθεί στο σημερινό Δ.Σ. αλλά στο επόμενο Δ.Σ .του Συλλόγου μας, το οποίο ορίστηκε την Δευτέρα 9-3-2009.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο ερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα υπάρξει ομόφωνα στήριξη της πιο πάνω πρότασης, έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε δυναμικά στην συνάντηση που έχει οριστεί του Δ.Σ. του Συλλόγου με την Διοίκηση, την Τρίτη 10-3-2009.
Συνάδελφοι,
Συνεχίζουμε μαζί με εσάς τον αγώνα για εργασιακή και οικογενειακή ηρεμία όλων των εργαζομένων, κυρίως όμως συνεχίζουμε για να διατηρήσουμε την εταιρία μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΠΡΩΤΗ στην ασφαλιστική αγορά.
Εκλεγμένα μέλη ΠΑΣΚΕ,
Δημήτρης Ζαχαριάδης
Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος
Σπύρος Αντωνίου