28 Απρ 2009

ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ

Σε ολική έκλειψη έχει τεθεί το μέλλον των εργαζομένων στην περιφέρεια και όχι μόνον, μετά την απόφαση της Διοίκησης να κλείσει τα περισσότερα υποκαταστήματα της εταιρίας μας.
Η αβεβαιότητα και η σύγχυση που επικρατεί στους εργαζομένους δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα, όχι μόνο στους οικογενειακούς τους προγραμματισμούς αλλά και στην εν γένει λειτουργία της εταιρίας μας.
Όμως η εδώ και καιρό επιχειρούμενη ισοπεδωτική - έντεχνη απαξίωση του συλλογικού μας οργάνου, ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ; σε κρίσιμες στιγμές για εργαζομένους και εταιρία, έδωσε την ευκαιρία στη Διοίκηση να εκμεταλλευτεί το γεγονός, προχωρώντας σε περίοδο εορτών στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων.
Οι εργαζόμενοι και ο Σύλλογος οφείλουν να συναποφασίσουν στην αυριανή τους συνάντηση τις περαιτέρω κινήσεις τους, προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, στην επιχειρούμενη συρρίκνωση.-
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε την πρότασή μας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή μας 18-3-09 ότι δεν είμαστε δογματικοί και ούτε αντίθετοι να συζητήσουμε τις περιπτώσεις των υποκαταστημάτων που αδειάζουν, είτε λόγω και εθελουσίας είτε γιατί κάποιοι συνάδελφοι μεμονωμένα δεν επαρκούν στο να παραμείνει λειτουργικό το υποκατάστημά τους, τότε οφείλουμε να στηρίζουμε τις επιλογές που εκείνοι και μόνον επιθυμούν και αυτό στην περίπτωση που δεν προκηρυχθούν προσλήψεις.
Οι περιστάσεις απαιτούν ενότητα, υπεύθυνες αποφάσεις και δυναμικό παρών στις όποιες κινητοποιήσεις απαιτηθούν.

Εκλεγμένα μέλη ΠΑΣΚΕ,
Δημήτρης Ζαχαριάδης