20 Οκτ 2008

Ανάκληση εδω και τώρα

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι,

Μέχρι πρότινος ακούγαμε τις εξαγγελίες τόσο της Διοίκησης της ΕΤΕ όσο και της δικής μας, περί απογείωσης της εταιρίας μας.

Φαίνεται όμως ότι εδώ και ένα μήνα, οι πιλότοι του αεροσκάφους υπέστησαν μαζικό βέρντιγκο (black - out) αφού αποφάσισαν άρον - άρον να ξεπουλήσουν την εταιρία μας, μετατρέποντας έτσι την περιβόητη πτήση σε πτώση Σινούκ.
Προσφάτως δε, μετά το οικονομικό ΚΡΑΧ των ΗΠΑ, ο πύργος ελέγχου της ''υπόγειας κυκλοφορίας'' (CITY GROUP και λοιποί συγγενείς) έχουν χάσει τον έλεγχο και πηδάνε ομαδικά από τα παράθυρα της WALL STREET.

Συνάδελφοι,
Η παρατεταμένη αβεβαιότητα για την πορεία της εταιρίας όσο και των εργαζομένων, ένα αποτέλεσμα μπορεί να έχει μόνον, την απαξίωση της εταιρίας μας, που συνεπάγεται μεταξύ των άλλων, την μείωση της αξιοπιστίας της στην ασφαλιστική αγορά.

Συνάδελφοι,

Άραγε έχει αντιληφθεί ο Διοικητής της ΕΤΕ τις τεράστιες ευθύνες που του αναλογούν; Άραγε έχουν αντιληφθεί η Διοίκηση της τράπεζας αλλά και της εταιρίας μας ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν πρόκειται να αποδεχθεί το ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής; Και μάλιστα μέσα σε μία περίοδο που η πολιτική αστάθεια έχει χτυπήσει κόκκινο.
Άραγε έχουν αντιληφθεί αμφότερες οι Διοικήσεις την οικονομική ύφεση που επικρατεί στον πλανήτη; Ή μήπως ζούνε σε άλλο πλανήτη;

Κύριοι - Κύριοι Διοικητές και Πρόεδροι,
Δεν οφείλεται μόνον αλλά έχετε υποχρέωση να ανακαλέσετε άμεσα το ξεπούλημα της εταιρίας μας, διότι οι ευθύνες σας για τα όσα μέχρι σήμερα έχουν συμβεί, είναι πολύ μα πολύ βαριές…

Εκλεγμένο μέλος ΠΑΣΚΕ,
Δημήτρης Ζαχαριάδης