07 Μάι 2021

Επιστολή Γεωργίας Αγγελινά

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε, λόγω της πανδημίας αλλά και λόγω της πώλησης της Εταιρίας μας, αυτό το πάντρεμα υγειονομικής και οικονομικοκοινωνικής κρίσης, δε θα πρέπει να μας καθηλώσει, να μας φοβίσει και να μας στερήσει το δικαίωμα να ζούμε και να διεκδικούμε.

Η επαγρύπνηση, η αντίσταση και η αγωνιστική διάθεση θα πρέπει να είναι πάντα τα όπλα μας για τη ζωή μας.

Οι εκλογές του συλλόγου, είναι ένα βήμα ζωής. Ένα βήμα διεκδίκησης και αγώνα. Αγώνα για τα δικαιώματά μας και για το μέλλον μας.

Η δημοκρατία δεν πέθανε.

Ζει!!!

Για αυτό θα πρέπει να την προστατεύσουμε μέσα από αυτό το μέσο που λέγεται εκλογές και Σύλλογος.

Σε αυτές τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων, θα είμαι υποψήφια με την Ομάδα Εργαζομένων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Οι λόγοι που θα αγωνιστώ με τα μέλη αυτής της παράταξης είναι:

-          ο τρόπος λήψης αποφάσεων στο εσωτερικό της,

-          η πλήρης ταύτιση απόψεων στα μεγάλα θέματα που απασχολούν και θα απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα τους εργαζόμενους,

-          η μεγάλη ευαισθησία των μελών της Ομάδα Εργαζομένων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για θέματα που για άλλους μπορεί να φαντάζουν μικρά και ευκαταφρόνητα,

-          η ανιδιοτέλεια, η καθαρότητα και το όραμα για ένα εργασιακό περιβάλλον υγιές δίκαιο και σωστό.

Όλα αυτά είναι στοιχεία αυτής της Ομάδας και αποτέλεσαν κριτήρια για την απόφασή μου να αγωνιστώ σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό τους.

Η μετακίνησή μου αυτή δεν αλλοιώνει τον αγώνα μου και την ιδεολογία μου στα μείζονος σημασίας θέματα, αλλά μου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ και να δράσω όπως ακριβώς θέλω και επιθυμώ με γνώμονα το καλό των συναδέλφων μου. Όλων εδώ στην έδρα, στα καταστήματα, στην τράπεζα και στα γραφεία Ζωής.

Με εκτίμηση,

Γεωργία Αγγελινά