19 Φεβ 2008

Εκλογές ΑΤΑΠΕ

Συνάδελφοι ,

Αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας θεωρώντας ότι οι επικείμενες εκλογές του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ όσο και του ΑΤΑΠΕ έχουν ιδιαίτερη σημασία στις παρούσες συνθήκες .

Όλοι γνωρίζετε ότι το τελευταίο διάστημα η ΠΑΣΚΕ αντιμετώπισε ένα πλήθος εσωτερικών προβλημάτων .Παρ'όλες τις προσπάθειες μας να λειτουργήσουμε ενωτικά ο συνάδελφος Tογιας έχοντας διαρκώς διασπαστικές τάσεις και μη θέλοντας να προχωρήσει η παράταξη ομόφωνα και ενωμένη έφθασε στο κορύφωμα της διασπαστικής του ικανότητας ζητώντας από το προεδρείο του συλλόγου να διαχωριστούν τα γραφεία της παράταξης .

Θα μπορούσαμε να τα είχαμε παραβλέψει και θα συνεχίζαμε να λειτουργούμε ενωτικά εάν όλο το προηγούμενο διάστημα η παράταξη της ΠΑΣΚΕ είχε δείξει έστω και ελάχιστα δείγματα αντιπολιτευτικής και συνδικαλιστικής δράσης σ'όλα αυτά που έχουν συμβεί όλον αυτό τον καιρό. Δηλαδή ( Ασφαλιστικό, Λειτουργία Εταιρίας -Νέα Οργανογράμματα, Δημιουργία Νέων συντονιστικών Διευθύνσεων , κατάργηση διευθύνσεων και επαναπρόσληψη ημέτερων ως Συμβούλων , Προσλήψεις γαλάζιων παιδιών) .

Είδατε συνάδελφοι για όλα αυτά τα ζητήματα να έχει βγει μία ανακοίνωση από την 10μελη Συντονιστική Επιτροπή και τον γραμματέα αυτής ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!

Εμείς συνεπείς προς τις θέσεις μας και χωρίς να απεμπολούμε τον πολιτικό μας φορέα στις εκλογές αυτές που αφορούν το ταμείο μας << ΑΤΑΠΕ >> πρέπει να στηρίξουμε με τη ψήφο μας συνδικαλιστές που ίδρυσαν και διατήρησαν μέχρι σήμερα το ταμείο αυτό και ανήκουν στο ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ , ΟΧΙ όμως βέβαια τους εκπροσώπους της κυβερνητικής παράταξης .

Τέλος δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τον συνάδελφο Τόγια ΓΙΑΤΙ την εργολαβία αυτή την έχουν αναλάβει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πρωτοκλασάτα Διευθυντικά Στελέχη που πρόσκεινται στην ΔΑΚΕ οπότε συνάδελφοι μην έχετε απορίες γιατί είναι φιμωμένη η ΠΑΣΚΕ ..
 

Σπύρος Αντωνίου , Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος