22 Φεβ 2008

Στο σπίτι του κρεμασμένου...

Κύριε Τόγια ,

Τώρα που τελείωσε η εκλογική αναμέτρηση στην οποία συμμετείχες και το σεβαστήκαμε , ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ !!!

Σ΄ευχαριστούμε πρώην σύντροφε που μόνος σου , μέσα από τα καυστικά σου ερωτήματα στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης σου, μας δικαίωσες στα μάτια των συναδέλφων .
Στην πραγματικότητα είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει!
Είναι κακό να προσπαθεί ένας εργαζόμενος να βελτιώσει τις γνώσεις του και την θέση του παρακολουθώντας Σεμινάρια απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα ?
Εάν τα είχαμε όλα διασφαλίσει μέσα από την συνδικαλιστική μας ιδιότητα όπως μας κατηγορείς τότε ποιος ο λόγος να μην γεμίζουμε τις ώρες μας διαφορετικά ?
Σου υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει συνάδελφος μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής που παρακολούθησε εξειδικευμένο Σεμινάριο στο Εξωτερικό με χρήματα της εταιρίας σε αντικείμενο που δεν παρέμεινε πάνω απ'ένα εξάμηνο !!!
Όσο για τις θέσεις ευθύνης που μας δόθηκαν της υπηρεσίας και του τμήματος νοιώθουμε ότι ήταν ανταμοιβή της εργασιακής μας προσφοράς .
Πάντως σίγουρα απέχουν πολύ από το βαθμό και τις απολαβές του Υποδιευθυντή και του Αναπληρωτή Διευθυντή που εσύ απολαμβάνεις με τρόπους που εάν ξέχασες μπορούμε να σου υπενθυμίσουμε .
Συγκεκριμένα :

Τώρα πια που άλλαξαν οι κομματικοί συσχετισμοί μιας και μιλάμε για ανταλλάγματα τι δώσατε κύριε Tόγια προκειμένου να γίνεται Υποδιευθυντής μέσα σε 19 χρόνια και να αμείβεστε με τα λεφτά του Αναπληρωτή Διευθυντή για ένα αντικείμενο ( πληροφορική ) που δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις όταν στον ίδιο χώρο υπάρχουν συνάδελφοι με πτυχία ανώτερα από τα δικά σας με περισσότερα χρόνια από εσάς και δεν αμείβονται το ίδιο .

Καλή συνέχεια στο δρόμο του διχασμού και της προσωπικής αντιπαράθεσης και λάσπης που εσύ μας υπέδειξες .Ευχόμαστε για το καλό όλων να μην είναι μακρύς . Μην ξεχνάς όμως τις παροιμίες του σοφού λαού μας << ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί !!! >>

Υ/Σ
  1. Όσον αφορά αυτό που διαδίδεις αριστερά και δεξιά εσύ και τα παπαγαλάκια σου << ότι θα μας λιώσεις , θα μας εξαφανίσεις >> ΣΟΥ ΛΕΜΕ οτι ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ !!!

1. Κύριε Γενικέ επιτέλους δώστε μία Διεύθυνση στην νέα υπάλληλο για να βρει η εταιρία την ηρεμία της .

Σπύρος Αντωνίου , Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος