19 Μάι 2008

Κατ' εξακολούθηση συκοφάντης

Κατ' εξακολούθηση συκοφάντης

Κύριε Τόγια,

Η Εταιρεία μας είναι μια πολύ μεγάλη Εταιρεία, η μεγαλύτερη στον Ασφαλιστικό χώρο.
Δεν παύει όμως να αποτελεί μια μικρή κοινωνία.
Γεγονός που υποδηλώνει ότι όλοι μας λίγο ή πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας ή όπως λέει και ο λαός μας ο βίος και η πολιτεία του καθενός από εμάς είναι γνωστή σε όλους.

Ξέρει, δηλαδή, πάρα πολύ καλά τόσο τον χαρακτήρα, το ήθος, αλλά και την εργασιακή ενασχόληση του Νίκου Κοντοσώρου, όπως και το ήθος, τον χαρακτήρα, την πορεία και την προσφορά σου.

Δυστυχώς για σένα κ. Τόγια, οι συνάδελφοι μας και μυαλό έχουν αλλά και κρίση, μπορούν δε κάλλιστα να συγκρίνουν πράγματα, καταστάσεις, εποχές αλλά και ανθρώπους.

Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίσεις με μια από τις γνωστές σου έγγραφες δηλώσεις με τι ασχολήθηκες τα προηγούμενα χρόνια και με τι ασχολείσαι σήμερα.

Όσο για την προώθηση των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ πιστεύω ότι μια καλύτερη ανάγνωση του οργανογράμματος ίσως να βοηθούσε την κρίση σου, αν και πιστεύουμε ότι πρωτίστως σε ενδιαφέρει να κτυπήσεις δικούς σου ανθρώπους και περισσότερο αυτούς που δεν προσκύνησαν εσένα και την οικογενειακή σου παράταξη.
Είναι δε πάγια τακτική σου να σπιλώνεις με την τακτική της συκοφαντίας την προσωπικότητα και το ήθος συναδέλφων.
κ. Τόγια,

Ο κατήφορος τον οποίο ακολουθείς δεν έχει τελειωμό.
Για να κρίνεις ανθρώπους με πολυετή προσφορά στην Εταιρεία αλλά και το να σπιλώνεις συνειδήσεις θα πρέπει να διαθέτεις κύρος, ηθικό και υπηρεσιακό ανάστημα - βάρος, που εσύ δεν διαθέτεις.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Νίκος Κοντοσώρος