16 Ιουν 2004

Ενημέρωση για το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας

Συνάδελφοι,

Μετά την τοποθέτηση του συναδέλφου Σπύρου Λευθεριώτη στην θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρίας μας, αναλαμβάνω την ευθύνη της εκπροσώπησης των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας μας εκ μέρους του Κοινού Ψηφοδελτίου.

Πρόεδρος, όπως ήδη γνωρίζετε, ανέλαβε ο επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Τάκης Αράπογλου, γεγονός που κρίνεται, κατ' αρχήν, θετικό και θέλω να πιστεύω ότι θα σηματοδοτήσει με το προσωπικό του ενδιαφέρον την πορεία της Εταιρίας μας.  Το γεγονός αυτό ενισχύεται και από τις επίσημες δηλώσεις του σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων:

-       "Δεν θα αναλάμβανα Πρόεδρος της Εταιρίας αν δεν είχα μοναδικό στόχο την ανάπτυξή της, τη διεύρυνση της συνεργασίας με την Τράπεζα και την μεγαλύτερη απόδοση των κεφαλαίων της."
-       "Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Εταιρίας μας και όχι στην Εθνική Τράπεζα."


Συνάδελφοι,

Θέλω να συγχαρώ και προσωπικά τον νέο Γενικό Διευθυντή, με τον οποίο συνδέομαι, όπως όλοι μας, με κοινούς αγώνες για την Εταιρία μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω και με τη νέα μου ιδιότητα ότι η προώθηση των συμφερόντων των εργαζομένων και η διασφάλιση της πορείας της εταιρίας μας θα είναι για μένα ο μοναδικός μου στόχος.Συναδελφικά,

Γιάννης Κόλλιας
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρίας