06 Αυγ 2004

Ανακοίνωση Πέτρου Μήτσουρα

Συνάδελφοι,

Παρακολουθούμε για πέντε μήνες ένα απίθανο παρασκήνιο σχετικά με την τοποθέτηση Διοίκησης στην εταιρία μας, και την ακροβασία του κύριου μετόχου ανάμεσα στις κομματικές επιταγές και όπως μας είπε ο κ. Διοικητής τις ανάγκες της επιχείρησης μέσα στην αγορά.

Έχουμε διευκρινίσει ότι είναι αποκλειστική ευθύνη του κύριου μετόχου να ορίσει τη νέα Διοίκηση η οποία θα κριθεί αποκλειστικά από το έργο της και στο σύνολό της .

Βέβαια αυτή η καθυστέρηση έχει αρνητικά αποτελέσματα στις εργασίες της εταιρίας που μετά από τόσο καιρό έχει "καθίσει" και ακόμα χειρότερα αποτελέσματα είχαν οι αρνητικές δηλώσεις του κ. Διοικητή περί πώλησης της εταιρίας.

Σήμερα ολοκληρώθηκε με αυτό το πολυπληθές σχήμα (1 Διευθύνων Σύμβουλος, 2 Γενικοί Διευθυντές, 3 Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές) η Διοίκηση της εταιρίας και περιμένουμε να κερδίσει τον χρόνο που χάθηκε όλους αυτούς τους μήνες, γιατί εάν σε δύο χρόνια δεν πιάσουμε τις αποδόσεις που πρέπει, κατά τον κ. Διοικητή η Εθνική Ασφαλιστική δεν χρειάζεται στην Τράπεζα.

Οι μέχρι σήμερα κινήσεις της Διοίκησης, μας έδειξαν πως ήταν ενταγμένες στην εξόφληση γραμματίων, και βολέματος ημετέρων στέλνοντας σε διακοπές θεσμούς και αξιοκρατία.   

Περιμένουμε να δούμε το δείγμα γραφής της νέας Διοίκησης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία.


Με εκτίμηση,

Πέτρος Μήτσουρας
Εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρίας