11 Οκτ 2005

Άγνοια ή σκοπιμότητα;

ΑΓΝΟΙΑ  Ή  ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ;

Συνάδελφοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή το διαγωνισμό που διενήργησε η εταιρεία μας σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς φορείς, με σκοπό την ανανέωση του προσωπικού της,  παρατηρούμε ένα καταιγισμό δημοσιευμάτων, τα οποία έχοντας ασαφές περιεχόμενο και προερχόμενα από αδιαστάυροντες  πληροφορίες και πηγές, πλήττουν την εταιρεία μας.
Κορύφωση όλης αυτής της κατάστασης, αποτελεί η ερώτηση που υποβλήθηκε στο Πρωθυπουργό από πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην οποία μεταξύ άλλων αφού επικαλούνται  την "Μεγαλόχαρη", αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε κατόπιν προφορικής συνέντευξης, αφήνοντας διάφορους  υπαινιγμούς...χρωματίζοντας τους επιτυχόντες.
Αλήθεια, δεν γνώριζαν, την πραγματικότητα οι εν λόγω Βουλευτές; Ή μήπως την γνώριζαν και σκοπίμως την απέκρυψαν;
Εάν δεν την γνώριζαν ας θεωρηθεί το ζήτημα λήξαν.
Εάν όμως την γνώριζαν και σκοπίμως την απέκρυψαν,    χρωματίζοντας ταυτόχρονα τους επιτυχόντες, τότε και εγώ βάσιμα μπορώ να υποστηρίξω ότι οι εν λόγω Βουλευτές εκτός του ότι διαστρεβλώνουν την αλήθεια, εξυπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες και άλλα συμφέροντα.
Όταν μάλιστα το γεγονός αυτό συμπίπτει με την εγκατάσταση της εταιρείας μας στην νέα της  έδρα, με ότι αυτό σηματοδοτεί, εύλογα δημιουργούνται ερωτήματα και υποθέσεις.
Γιατί προκάλεσε τόσο θόρυβο και ένταση το γεγονός ότι η εταιρεία μας διενήργησε αυτό τον διαγωνισμό, τον οποίο θα μπορούσε να είχε αποφύγει εφαρμόζοντας τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας;
Γιατί ενόχλησε τους κατά τα άλλα φίλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;
Θα τους περιμένουμε προσεχώς στην εταιρεία μας να υποστηρίξουν τις ως άνω θέσεις τους.
Με σεβασμό.

Γιάννης Κόλλιας

Πρόεδρος των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας