18 Οκτ 2017

Νέα δράση από τους Εθελοντές της Εθνικής Ασφαλιστικής: «Μοιράσου το!»

Μοιράσου το με αυτούς που το χρειάζονται.

Η ομάδα εθελοντών της εταιρίας μας συνεχίζει την προσπάθειά της στηρίζοντας τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με τη νέα δράση «Μοιράσου το» που ξεκινάει από σήμερα κιόλας. Συγκεντρώνουμε ό,τι μπορούμε να διαθέσουμε και το μοιράζουμε σε όσους το χρειάζονται.

Προσκαλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν και μπορούν να φέρουν όμορφα ρούχα που θα δώσουν χαρά σε συνανθρώπους μας, τα οποία να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έτοιμα προς χρήση. Για τους συναδέλφους που έχουν τον χρόνο και μπορούν, θα μας εξυπηρετούσε τα ρούχα αυτά  να είναι τακτοποιημένα και ταξινομημένα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά).

Όπως μπορείτε να δείτε, στο ισόγειο καθώς και στον 2ο και 4ο όροφο, τοποθετήσαμε ειδικούς κόκκινους κάδους περισυλλογής στους οποίους μπορούμε να αφήνουμε τα ρούχα που θέλουμε να προσφέρουμε μέχρι και την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Με την ευκαιρία της εποχής που «ξεκαθαρίζουμε» τις ντουλάπες μας αποχαιρετούμε το παλιό μας ρούχο, κάνουμε χώρο για το νέο και προσφέρουμε σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Παντελόνια, μπλούζες, φούστες, ζακέτες, μπουφάν, μπλουζάκια, αξεσουάρ, όλα ευπρόσδεκτα. Ακόμα πιο ευπρόσδεκτη η συμμετοχή σας στις ομάδες ταξινόμησης και αποστολής!!!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον από τη συντονιστική ομάδα της δράσης.

Σας περιμένουμε όλους

Η Ομάδα Εθελοντών Εθνικής Ασφαλιστικής