23 Νοε 2017

Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής

Συνάδελφοι,

Η δράση μας «Μοιράσου το! – Ρούχα» ολοκληρώθηκε όσον αφορά το πρώτο σκέλος της συλλογής.

Ευχαριστούμε τόσο τη Διοίκηση όσο και το Σύλλογό μας για τη στήριξη που μας παρείχαν.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εσάς για την ενθουσιώδη και γενναιόδωρη συμμετοχή από την οποία αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε τις δράσεις μας. Τα ρούχα που συγκεντρώσαμε γέμισαν κυριολεκτικά όλο το χώρο που είχαμε για αποθήκευση, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

Σας ευχαριστούμε!!!

Σε συνέχεια του έργου και των δράσεων της Ομάδας μας, δεν θα μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους και απαθείς η πρόσφατη θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής στην οποία έχασαν τη ζωή τους 21 συνάνθρωποί μας, άφησε άστεγους εκατοντάδες συμπολίτες μας, δημιούργησε ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά με το σφοδρό πέρασμά της προκαλώντας εν τέλει έντονα προβλήματα διαβίωσης στους κατοίκους της.

Σας καλούμε λοιπόν να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα των Εθελοντών της Εθνικής Ασφαλιστικής για βοήθεια στους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας της Μάνδρας Αττικής με προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης που θα τους ανακουφίσουν και θα συντελέσουν στην σταδιακή επαναφορά τους στην καθημερινότητα.

Έτσι λοιπόν, μετά από ενημέρωση που είχαμε τόσο από τον Δήμο Μάνδρας όσο και από την Περιφέρεια Αττικής για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, τα είδη που χρειάζονται άμεσα είναι τα εξής:

- Γαλότσες

- Κουβέρτες & παπλώματα

- Πάνες όλων των μεγεθών

- Κρέμες βρεφικές

- Γάλα μακράς διάρκειας (π.χ. εβαπορέ)

- Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου (π.χ. κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές)

- Νερό

- Σκούπες / φτυάρια / φαράσια

- Είδη καθαρισμού

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στους κόκκινους κάδους που βρίσκονται ήδη τοποθετημένοι στο ισόγειο, τον 2ο και 4ο όροφο των κεντρικών κτιριακών εγκαταστάσεων της Εταιρείας μας έως και την Τετάρτη 29/11/2017.

Η συμμετοχή σας, είτε μικρή είτε μεγάλη, είναι πολύ σημαντική.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η Ομάδα Εθελοντών Εθνικής Ασφαλιστικής