10 Νοε 2008

Ετήσια κάρτα ΟΑΣΑ

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 6485
Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2008
Προς τους Συλλόγους - Μέλη της Ο.Α.Σ.Ε.

Θέμα: Ετήσια Κάρτα ΟΑΣΑ 2009
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η Ομοσπονδία από κοινού με την Ο.Τ.Ο.Ε. συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), προκειμένου οι συνάδελφοι ασφαλιστικοί υπάλληλοι, τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους και οι συνταξιούχοι μας να τύχουν της ειδικής έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με την αγορά Ετήσιας Κάρτας.
Οι τύποι των Καρτών είναι:
1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, ΤΡΑΜ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής Μαγούλα - Πειραιάς - Κορωπί). Τιμή: 262,50 € (αντί αρχικής 350 € )
2. ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΡΑΜ (Στα λεωφορεία εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα - Σαρωνίδα της γραμμής Ε22). Τιμή: 112,50 € (αντί αρχικής 150 € )
3. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ (Μετρό μέχρι Κορωπί). Τιμή: 225 (αντί αρχικής 300 €)
4. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ: Τιμή: 187,50 € (αντί αρχικής 250 € )
Καλούνται οι Σύλλογοι να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να ορίσουν ένα συνάδελφο ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ του έργου, ο οποίος θα συνεννοείται με την Ομο­σπονδία. Στις επιχειρήσεις όπου δεν υπάρχει Σύλλογος, θα πρέ­πει να οριστεί ένας συνάδελφος που θα αναλάβει να συγκεντρώσει τις αιτήσεις και τα χρήματα.
Για την παραλαβή των αιτήσεων, των συγκεντρωτικών καταστάσεων και των χρημάτων από τους Συλλόγους και τις Επιχειρήσεις, αλλά και τη διακί­νηση των Καρτών την ευθύνη θα έχουν από την ΟΑΣΕ, οι συνάδελφοι: Σία Κουτρίδου και Θέμης Δαλέζιος (τηλ. 210/3616572, φαξ 210/3647284).
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:
- Απαραίτητη είναι η ιδιότητα του μέλους του πρωτοβάθμιου σωμα­τείου.
- Η συνημμένη σχετική αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από μια φωτογραφία. (Προσοχή! Η φωτογραφία πρέπει να είναι τύπου Δελτίου Ταυτότητας και σε καλή κατάσταση. Διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή).
- Οι αιτήσεις των συναδέλφων, και η αντίστοιχη αξία των Καρτών να σταλούν στην ΟΑΣΕ από τους υπευθύνους κάθε εργασιακού χώρου, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες πρέπει να γνωρίζουν, ότι σε περίπτωση ΑΠΩΛΕΙΑΣ των κουπονιών αυτά ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ, γι' αυτό ο καθένας πρέπει να φέρει μαζί του μόνο το κουπόνι του τρέχοντος μηνός!

Καλούνται όλοι οι Σύλλογοι να αποστείλουν την ανακοίνωση ΑΜΕΣΑ σ' όλους τους χώ­ρους εργασίας (στο Λεκανοπέδιο) και να επιμεληθούν για την καλύτερη ενημέρωση όλων των συναδέλφων.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Παπαδόγιαννης Μανώλης Χατζάκης
Συνημμένα : 1 αίτηση

ΑΙΤΗΣΗ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ
ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ Ο.Α.Σ.Α.

ΟΝΟΜΑ : _________________________________________________________

ΕΠΩΝΥΜΟ :________________________________________________________

ΣΥΛΛΟΓΟΣ: _________________________________________________________

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ :________________________________________________________