20 Ιαν 2011

Κάρτες απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ

Ο.Α.Σ.Ε.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Ε.Ε.Γ.Α. "Η ΕΘΝΙΚΗ"

Αθήνα, 20 Iανουαρίου 2011
Προς τους Συλλόγους - Μέλη της Ο.Α.Σ.Ε.

Θέμα: Ετήσια Κάρτα ΟΑΣΑ 2011

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας από κοινού με την Ομοσπονδία και την Ο.Τ.Ο.Ε. συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), προκειμένου οι συνάδελφοι ασφαλιστικοί υπάλληλοι (συμπεριλαμβανομένων και των συναδέλφων εργαζομένων μέσω ICAP, ETHNODATA και ETHNOPLAN ), τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους και οι συνταξιούχοι μας να τύχουν της ειδικής έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με την αγορά Ετήσιας Κάρτας (Με ισχύ 1/2/2011 - 31/1/2012).
Οι ετήσιες κάρτες θα είναι δύο τύπων:

1.    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, ΤΡΑΜ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (Μαγούλα - Πειραιάς - Κορωπί).Με τιμή 338 €

2.    ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΡΑΜ (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα - Σαρωνίδα της γραμμής Ε22). Με τιμή 150 €

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

- Απαραίτητη είναι η ιδιότητα του μέλους του πρωτοβάθμιου σωματείου.
- Η συνημμένη σχετική αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από μια πρόσφατη φωτογραφία μεγέθους Δελτίου Ταυτότητας (έγχρωμη ή ασπρόμαυρη)

- Οι αιτήσεις των συναδέλφων θα πρέπει να σταλούν στην ΟΑΣΕ μέχρι την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι συνάδελφοι να έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους & το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο στο Σύλλογο μέχρι τη Δευτέρα, 24/1/2011. Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 9099185 (Σίσσυ Αναγνωστοπούλου), 210 9099146 (Δήμητρα Αδάμη), 210 9099141 ( Αθηνά Πολυκρέτη) και 210 9099188 (Χριστίνα Σολωμού)

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες πρέπει να γνωρίζουν, ότι σε περίπτωση ΑΠΩΛΕΙΑΣ των κουπονιών αυτά ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ. (Αντικαθίσταται μόνο η κάρτα).

Καλούνται όλοι οι Σύλλογοι να αποστείλουν την ανακοίνωση ΑΜΕΣΑ σ' όλους τους χώρους εργασίας (στο Λεκανοπέδιο) και να επιμεληθούν για την καλύτερη ενημέρωση όλων των συναδέλφων.

Το Δ.Σ. της ΟΑΣΕ & Το Δ.Σ. του Συλλόγου