02 Ιουν 2011

Ανακοίνωση για Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων και περικοπών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Νέα μείωση εισοδημάτων, νέοι φόροι, ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις, κατάργηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων, προστασία των "εχόντων" και εξαφάνιση των "μικρών και αδυνάμων", δημιουργούν ένα εφιαλτικό σκηνικό που οδηγεί τους εργαζόμενους και την κοινωνία στην κοινωνική βαρβαρότητα και την χώρα σε νέα αδιέξοδα. Επιβάλλεται, απαιτείται απόρριψη αυτής της πολιτικής που ξεριζώνει δικαιώματα και κατακτήσεις που αποκτήθηκαν με θυσίες και αγώνες.

Τα συνδικάτα στέκονται δυναμικά απέναντι στην Νεοφιλελεύθερη κυβερνητική θύελλα και σε παράλληλη πορεία με τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας, αντιστεκόμαστε στην κατάργηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, στο ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού, στην υποδούλωση της χώρας μας και στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΑΣ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ
 
ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
 
 
Η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Ομονοίας.
Για το
Εκτελεστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


Χρήστος Παπαδόγιαννης Μανώλης Χατζάκης