29 Απρ 2014

Ανακοίνωση για Πρωτομαγιά

test

Αθήνα 29/4/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι/σσες

H Oμοσπονδία μας, καλεί τους εργαζόμενους τους νέους και τις νέες, τους άνεργους και συνταξιούχους, να συμμετάσχουν στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση.
Την ιστορική αυτή μέρα όλοι οι εργαζόμενοι του κόσμου ενώνουμε τη φωνή μας, για αντίσταση και πάλη ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό.
Μετά την ανελέητη και απάνθρωπη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα που έχει δεχτεί ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, οφείλει να ενώσει τις δυνάμεις της, και να ανατρέψει όλες αυτές τις αντικοινωνικές και αδιέξοδες πολιτικές που κατέστρεψαν ότι με κόπο αποκτήσαμε τα τελευταία χρόνια. Από τις θυσίες του Ελληνικού λαού ωφελούνται πάλι οι ίδιοι που είναι υπεύθυνοι για την κρίση. Δεν τους πιστεύουμε αγωνιζόμαστε να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας.

ΟΛΟΙ μαζί οφείλουμε να είμαστε εκεί, στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 1η ΜΑΗ, τιμώντας εκείνους που θυσιάστηκαν και υπερασπίστηκαν με την ίδια τους τη ζωή τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ελευθερία και την ειρήνη.

Συνάδελφοι/σσες

Σας καλούμε
 
ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
Την ΠΕΜΠΤΗ 1η ΜΑΗ 2014 στις 11:00 πμ
Στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
(Συγκέντρωση Ομοσπονδίας Κοραή και Σταδίου)

Για το Εκτελεστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Χρήστος Παπαδόγιαννης Μανώλης Χατζάκης