21 Δεκ 2023

Επαναφόρτιση Καρτών ΟΑΣΑ 2024

Συνάδελφοι,
 
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας με οδηγίες για την επαναφόρτιση των καρτών ΟΑΣΑ για το έτος μετακίνησης 2024.
 
Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.
  

Προς τους

Συλλόγους – Μέλη της ΟΑΣΕ

ΘΕΜΑ:  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ 2024

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε η έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων ετήσιας διάρκειας για το έτος 2024.

Ο ΟΑΣΑ στις 20/12 «φόρτισε» τις ηλεκτρονικές κάρτες.

Το επόμενο βήμα πρέπει να το κάνει ο κάτοχος της ηλεκτρονικής κάρτας, δηλαδή να την ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ στα μηχανήματα, που υπάρχουν σε κάθε σταθμό. Αφού ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ η ηλεκτρονική κάρτα, τότε θα γίνεται δεκτή από τον έλεγχο στις μπάρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ31ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31η  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΑΝ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ (π.χ. 255€) ΧΑΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΤΑΙ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει οι δικαιούχοι να επισκέπτονται τα γραφεία του ΟΑΣΑ (οδ. Ρεθύμνου 16, Μουσείο, ημέρες λειτουργίας ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.00 – 14.15) προκειμένου να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα της επιδότησής τους.

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ μπορεί να γίνει και ONLINE.

Η αναλυτική διαδικασία για την επαναφόρτιση κάρτας Online από την εφαρμογή του κινητού εφόσον διαθέτει λειτουργία NFC έχει ως εξής:

Βήμα 1ο:

Αρχικά πρέπει να κάνετε εγγραφή στο παρακάτω Link για δημιουργία λογαριασμού user sign up συμπληρώνοντας τον 16ψηφιο της κάρτας και έναν κωδικό από 8 ψηφία και πάνω με αριθμούς, γράμματα και σύμβολα (επιτρεπόμενα σύμβολα : $@!%*#?&_-+)

Βήμα 2ο :

Αν η συσκευή του κινητού σας είναι Android και υποστηρίζει την λειτουργία του NFC μέσω της εφαρμογής (την κατεβάζετε από το Google Play Store) κάνετε Log in, επιλέγετε η κάρτα μου και λήψη προϊόντος στην κάρτα –ενεργοποιείται το NFC – τοποθετείτε την κάρτα κοντά στην κεραία NFC της συσκευής και δεν την μετακινείται, αναμένεται μέχρι η οθόνη να εμφανίσει τα δεδομένα της κάρτας, επιλέγεται το προϊόν που βρίσκεται σε αναμονή και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί το 100% της λήψης. Βασική προϋπόθεση να έχει το κινητό ισχυρό σήμα WiFi.

Από την καρτέλα «ο λογαριασμός μου» μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες της κάρτας ή τοποθετώντας την κάρτα στην κεραία του NFC θα σας εμφανίσει τα δεδομένα (προϊόντα που βρίσκονται σε αναμονή, προϊόντα που είναι σε ισχύ).

Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να ενημερώσουν τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους. 

oase signs