20 Ιουν 2001

Προαγωγές

ΠΑΣΚΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
Προαγωγές

Στη σημερινή συνεδρίαση του Α' Υπηρεσιακού Συμβουλίου, δυστυχώς επαναλήφθηκε το ίδιο σενάριο του προηγούμενου έτους.  Έτσι, τα μέλη (πλην του εκπροσώπου του Συλλόγου) αποφάσισαν χωρίς την ύπαρξη Δελτίων Αξιολόγησης και χωρίς να προσκομίσουν τους ατομικούς φακέλους των κρινόμενων για να υπάρχει αντικειμενική κρίση.

Οι κρίσεις γίνονται, όπως καταλαβαίνετε, με κριτήριο τις σχέσεις των Διευθυντών και των κρινόμενων και όχι την προσφορά των υπαλλήλων.

Η ΠΑΣΚΕ καταγγέλλει τις διαδικασίες αυτές, τους εκβιασμούς που υπήρξαν, τις φιλίες και τις προσωπικές σχέσεις και θεωρεί ότι αποτελούν εμπαιγμό για τους συναδέλφους.

Πρέπει επιτέλους, οι Διοικούντες να γνωρίζουν ότι σ'αυτή την Εταιρία υπάρχουν και εργαζόμενοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δίνοντας τον εαυτό τους, χωρίς να αναγνωρίζεται η προσφορά τους, αλλά και εργαζόμενοι στην επαρχία.

Αλήθεια, τι πρέπει να περιμένουν αυτοί οι συνάδελφοι όταν ξεχνιούνται σχεδόν σ' όλες τις διαδικασίες της Εταιρίας;

Η Σ.Ε.