03 Σεπ 2009

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Κύριοι της διοίκησης,

Τόσα χρόνια προσπαθείτε να καταστρέψετε την εταιρία μας.
Προσπαθήσατε ακόμα και να την ξεπουλήσετε βάζοντας σε κίνδυνο το μέλλον των εργαζομένων και κατακτήσεις δεκαετιών.
Και αφού δεν το καταφέρατε βαλθήκατε να διαλύσετε το δίκτυο υποκαταστημάτων οδηγώντας συναδέλφους μας σε απόγνωση, εξευτελισμό και απαξίωση εργασίας πολλών ετών. Πετάξατε στο καλάθι των αχρήστων όνειρα και φιλοδοξίες ανθρώπων που οδήγησαν αυτή την εταιρία στη θέση που τη βρήκατε όταν ήρθατε.
Προσλάβατε φωστήρες πολλαπλών ειδικοτήτων με μόνο αποτέλεσμα το βόλεμα των ημετέρων και την αύξηση των εξόδων της εταιρίας.
Αλλάζετε ολόκληρα οργανογράμματα μόνο και μόνο για να βολέψετε ατομικές περιπτώσεις. Χωρίς κανένα σχέδιο. Χωρίς κανόνες με μόνο αποτέλεσμα το φούσκωμα της μισθοδοσίας. Και όλο αυτό το μπάχαλο το βαφτίζετε "εταιρική διακυβέρνηση".
Ε, όχι κύριοι της Διοίκησης. Φτάνει πια. Σταματήστε επιτέλους να λεηλατείτε την εταιρία. Σταματήστε επιτέλους το βόλεμα και αφήστε αυτή την τραυματισμένη εταιρία να ξαναβρεί τον εαυτό της και το ρόλο που της αξίζει.
Η έλλειψη αξιοκρατίας είναι αυτή που καταστρέφει όχι μόνο την εταιρία μας αλλά και την πατρίδα μας. Γι' αυτό καταλήξαμε σε αυτή την κατάσταση. Όμως ως εδώ και μη παρέκει.
Στις τελευταίες τοποθετήσεις στη βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη ξεπεράσατε κάθε όριο αξιοκρατίας και αξιοπρέπειας, προσπαθώντας να προλάβετε τις εξελίξεις.
Ακόμα και χθες μετά την ανακοίνωση των εθνικών εκλογών τοποθετήσατε ημέτερους.
Δεν είναι ιδιοκτησία σας ούτε απόκτημά η εταιρία.
Ήσασταν κακοί διαχειριστές, αποτυχημένοι και επιζήμιοι για την εταιρία μας.
Ντροπή σας και αίσχος.
Σηκωθείτε να φύγετε.