05 Νοε 2009

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

 





Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ
 
Συνάδελφοι,
Οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στα συλλογικά μας όργανα τελείωσαν. Τα αποτελέσματα έφεραν την παράταξή μας, μετά από πολλά χρόνια, στην πρώτη θέση στην προτίμηση των συναδέλφων μας.
Απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας στηρίξατε.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ειδικά για την ασφαλιστική αγορά, απαιτείται η συναίνεση και η συμμετοχή όλων μας ώστε να διασφαλιστούν βασικά εργασιακά μας δικαιώματα.
Δεσμευόμαστε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αγωνιστούμε για τη διατήρηση του υφιστάμενου ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρίας μας και να ξαναφέρουμε την εταιρία μας στη θέση που της ανήκει στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
Θα επιδιώξουμε την αναβάθμιση των συλλογικών μας οργάνων και θα δώσουμε έμφαση στον ανοικτό διάλογο και στη συνεχή διαβούλευση με τη βάση της εταιρίας, ώστε ο κάθε ένας από εμάς τους εργαζόμενους να μην νοιώθει αποκλεισμένος από τα όργανα.
Τέλος θα δώσουμε τη μάχη ώστε η Διοίκηση να σέβεται τους εργαζόμενους και να τους αντιμετωπίζει με αξιοκρατία, δικαιοσύνη και διαφάνεια αναγνωρίζοντας ότι ο ένας και μοναδικός μοχλός για την ανάπτυξή της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της.
Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Η Σ.Ε.