19 Απρ 2010

Τα golden boys επιστρέφουν = άρωμα πώλησης

 
 
 
 
Συνάδελφοι,

Η ακατάσχετη εισροή ψευτοστελεχών από την αγορά και η προσπάθεια δημιουργίας ενός προσωποπαγούς μηχανισμού για τον πλήρη έλεγχο της Εταιρίας μας εκ μέρους του κ. Μωυσή, με σκοπό την πώληση της, δυστυχώς άρχισε.
Η χθεσινή πρόσληψη Ε/Σ ειδικού συμβούλου στη Δ/νση Πληροφορικής (έργα κ ημέρες του σε ανακοίνωση τις επόμενες μέρες!!!!), είναι μια ενέργεια που μαρτυρά αυταρχισμό, αλαζονεία αλλά και περιφρόνηση απέναντι στους εργαζόμενους.
Κύριε Μωυσή,
Η έλλειψη προσωπικού στα υποκαταστήματα και σε κλάδους έχει φέρει τους συναδέλφους στα όρια τους και τους πελάτες και συνεργάτες να διαμαρτύρονται .
Αντί λοιπόν να προχωρήσετε στην ανακατανομή του προσωπικού και να κάνετε τις απαραίτητες προσλήψεις, προσλαμβάνετε με αδιαφανείς διαδικασίες ακριβοπληρωμένους φωστήρες, παρατρεχάμενους, άτομα αμφιβόλου προσόντων και δυνατοτήτων που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο σε επίπεδο τεχνογνωσίας, εμπειρίας και διοικητικής δεινότητας.
Αντί να εκμεταλλευτείτε την υπάρχουσα εμπειρία και το γνωστικό πλούτο των εργαζομένων στην εταιρία μας, αντί να αρχίσετε να προάγετε την αξιοκρατία, την ίση μεταχείριση και τον υγιή ανταγωνισμό, οδηγείτε τους συναδέλφους στην απογοήτευση, την απαξίωση , την τελμάτωση και την αδράνεια. Διαλύετε τα όνειρα, τις ελπίδες και τους στερείτε το όραμα.
Είκοσι μόλις μέρες κράτησε η υπόσχεση σας -κοροϊδία για τον σεβασμό και την αξιοποίηση τους. Θυμάστε άραγε τι είπατε στο συνεδριακό κέντρο ενώπιον όλων των εργαζομένων και του δικτύου όπως επίσης κ στο Δ.Σ. του συλλόγου στην πρώτη συνάντηση σας?

Κύριε Μωυσή,
Οι εναπομείναντες της προηγούμενης διοίκησης κκ Παγώνης κ Βασιλάτος, προφανώς, αφού σας ενημέρωσαν για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, δηλ για τα bonus που μοίραζαν κρυφά σε ημετέρους, τις απευθείας αναθέσεις έργων για μελέτες, για τα χρήματα που δεν εισπράχθηκαν από το call center λόγω υπερχρέωσης κλήσεων, την μείωση της σύμβασης στο Parking, την ανάθεση της διεκπεραίωσης στην interattica που πρόσφατα έκλεισε, το κλείσιμο των υποκαταστημάτων κ το μοίρασμα της ελεύθερης παραγωγής, την συλλογή στοιχείων για την πώληση της εταιρίας, την καθυστέρηση των ανείσπρακτων κ τους διακανονισμούς, τις αναίτιες αποζημιώσεις στα αυτοκίνητα χωρίς έλεγχο της ασφάλισης των, την σκανδαλώδη σύμβαση των πολυμηχανημάτων, τις εφαρμογές στην Κύπρο, τις συμβάσεις στην πληροφορική κ τόσα άλλα για τα οποία θα υπάρξουν λεπτομερείς ανακοινώσεις, Κατέληξαν ότι η πληροφορική έχει πρόβλημα. Ποιον κοροϊδεύετε κ Μωυσή , Ο κ Παγώνης δεν ήταν εκεί 5,5 χρόνια και έφερε την πληροφορική στο χείλος του γκρεμού?

Την κρίσιμη αυτή περίοδο που οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται να δώσουν την δυσκολότερη μάχη για το ασφαλιστικό και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους η ακόμη να υποστούν μείωση στους μισθούς τους , η διοίκηση αρχίζει μία μάχη για την απαξίωση της Εταιρίας με σταθερή πορεία προς την πώληση.
Αντί να ασχολείται με τη σύνταξη του νέου επιχειρησιακού σχεδίου, που θα μπορούσε να δώσει στην Εταιρία την πολυπόθητη ώθηση ώστε να βγει κερδοφόρα. Να εξετάσει σοβαρά το θέμα των καταγγελιών και των προσλήψεων. Επιλέγει να προσλαμβάνει ψευτοστελέχη, να δίνει Bonus 28 μισθών στον απερχόμενο γενικό διευθυντή κ τους διευθυντές. Να καταστρατηγεί την ΣΣΕ που έχουμε υπογράψει με την προηγούμενη διοίκηση για την νόμιμη αποχώρηση των συναδέλφων που θέλουν να φύγουν χωρίς εθελουσία .

Η σημερινή ανακοίνωση της παράταξής μας, αποτελεί κάλεσμα στη μνήμη ώστε να μην ξεχάσουμε στο μέλλον τα έργα και τις ημέρες των κ,κ Μωυσή, Παγώνη και Βασιλάτου Όταν επί των ημερών των η εταιρία μας έζησε τον εφιάλτη του παρολίγον αφανισμού της και η παρακμή και η αναξιοκρατία έγιναν ο κανόνας.
Οι εργαζόμενοι δεν ξεχνούν.....

Μετά από όλα τα προαναφερόμενα κ.Μωυσή εξακολουθείτε να έχετε την ψευδαίσθηση ότι οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται το μέλλον τους στα χέρια σας;
Απλά πιστεύουν ότι θα συνεχίσετε το εφιαλτικό έργο που άφησαν οι κκ Παλαιολόγος κ Λευτεριώτης την πώληση της εταιρίας μας.
Άραγε ο κ. Ταμβακάκης είναι ενήμερος για όλα αυτά ?

Η Σ.Ε.

Υ.Γ.
Το έργο των φωστήρων, που δυστυχώς μας έφεραν οι κ.κ. της προηγούμενης διοίκησης Κ Μωυσή (μην ξεχνάτε ότι ήσασταν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας μας), έχει αξιολογηθεί ως ανεπαρκές . Αλλά αυτό που προκαλεί αίσθηση και είναι προκλητικό είναι οι απειλές που εκστομίζουν τα ψευτοστελέχη αυτά ,προς τα μέλη της παράταξη μας, οικειοποιώντας το όνομα σας. Άραγε το κάνουν μόνοι τους? Απλά διερωτώμεθα………….