30 Ιουν 2010

Αιδώς Αργείοι

 











Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010



Σοβαρά ερωτήματα στους εργαζόμενους της εταιρίας μας προκαλεί η πρωτοφανής για κομματική οργάνωση ανευθυνότητα της κλαδικής της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ψεύδεται συνειδητά προκειμένου να εξυπηρετήσει τις προσωπικές επιδιώξεις κάποιων στελεχών της.

Στο πλαίσιο αυτό δεν διστάζει να καταγγείλει ακόμη και την συμφωνία των εργαζομένων (συμπεριλαμβανομένων και των εκπροσώπων της ΔΑΚΕ) καταρχήν με την προηγούμενη διοίκηση της εταιρίας (επιλογή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας) και στην συνέχεια με την τωρινή, σχετικά με τις προαγωγές του προσωπικού.

Και μόνο η αποσιώπηση αυτή καθιστά κατάπτυστη και άξια περιφρόνησης την ανακοίνωση της ΕΚΟ ασφαλιστικών εταιριών της Ν.Δ και την προσπάθεια των συντακτών της να εμφανιστούν ως τιμητές που κόπτονται για την <αξιοκρατία> .

Πολύ περισσότερο μάλιστα που η μία από τις υπογραφές που την συνοδεύουν ανήκει σε <παραγοντίσκο> του χώρου, γνωστό για τα ¨έργα και τις ημέρες του ¨κατά τα τελευταία 5,5 χρόνια και την απροκάλυπτη απεργοσπαστική δράση του στην πώληση της εταιρίας μας .

Συνεπώς μία είναι η απάντηση που αξίζει :ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

Φτάνει πια η υποκρισία!

Συνάδελφοι,

Είναι πλέον υποχρέωση της διοίκησης να προχωρήσει στην υλοποίηση των συμφωνιών με τους εργαζόμενους , όπως έχει περιγραφεί στις συμφωνίες με το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με την προηγούμενη και τωρινή διοίκηση, αγνοώντας τα κομματικά τερτίπια ξοφλημένων παραγοντίσκων.

Κάθε υποχώρηση της διοίκησης από τα συμφωνηθέντα ενέχει τον κίνδυνο να οδηγήσει την εταιρία σε τέλμα που θα κοστίσει σε ανταγωνιστικότητα σε μία κρίσιμη εποχή.

Για το λόγο αυτό στις αμέσως προσεχείς μέρες οφείλει να καλέσει η διοίκηση τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο σύλλογο όπου και θα επαναβεβαιώσουν την βούληση τους να προχωρήσουν στις προαγωγές του προσωπικού.

Αν η διοίκηση αποδεχθεί το ενδεχόμενο να καταστεί όμηρος των παραγοντίσκων που μιλήσαμε παραπάνω τότε είναι ακατάλληλη να διοικεί μία τόσο μεγάλη επιχείρηση.

Η ΣΕ



Υ.Γ.
Υπάρχει κομματική λογική που καθιστά θεμιτές τέτοιες κατάπτυστες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές;

Από πότε επιτρέπουν τα κόμματα να γίνονται με την επίκληση του κύρους τους προσχηματικές αναφορές στα συλλογικά συμφέροντα με στόχο την εξυπηρέτηση προσωπικών επιδιώξεων;



ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Δ κ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ κ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ.