20 Οκτ 2010

Ανακοίνωση ΠΑΣΚΕ

 
 

Δευτέρα ,20 Οκτωβρίου 2010Με απόλυτη περιφρόνηση αντιμετωπίζουν ορισμένοι υπηρεσιακοί μεγαλοπαράγοντες της εταιρίας το καθολικό αίτημα για διαφάνεια και νομιμότητα παντού, κρίνοντας προφανώς ότι αντιστρατεύεται τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Έτσι, μεθοδεύουν παρασκηνιακά προσλήψεις από το παράθυρο, σε 3 τουλάχιστον διευθύνσεις, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του Εσωτερικού Κανονισμού της Εταιρίας.

Σε μία τουλάχιστον από τις 3 διευθύνσεις οι παράτυπες προσλήψεις επιχειρήθηκε να γίνουν άλλες δύο φορές πρόσφατα, αλλά και τις δύο ματαιώθηκαν από την ίδια την διοίκηση.

Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση θέμα επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών που πρέπει να καλυφθούν , αλλά ρουσφετολογικά συμφέροντα που έχουν να κάνουν με την δημιουργία προσωπικών μηχανισμών των μεγαλοπαραγόντων που μεθοδεύουν τις προσλήψεις.

Η ΠΑΣΚΕ θεωρεί αυτονόητη την υποχρέωση της διοίκησης να αρνηθεί και πάλι να συναινέσει σε προσλήψεις που παρακάμπτουν τον ΕΚΕ και άρα ακυρώνουν την νομιμότητα στην εταιρία.
Η Σ.Ε.