26 Νοε 2010

Απάντηση σε υποκριτές

-




 


Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010


Η ανακοίνωση που ακολουθεί γίνεται για ένα και μόνο λόγο : για να υπενθυμίσουμε στην ειδική κομματική οργάνωση ασφαλιστικών εταιριών της Νέας Δημοκρατίας ότι το μασκάρεμα συνηθίζεται μόνο τις απόκριες.
Θα μπορούσε βέβαια να έχει συμβεί και κάποιο θαύμα, μεταμορφώνοντας τους χθεσινούς απεργοσπάστες και ιδιοτελείς παραγοντίσκους του παρασκηνίου σε ανυποχώρητους αγωνιστές που προτάσσουν τα στήθη τους προασπίζοντας το συλλογικό συμφέρον. Αλλά η επιστήμη αποκλείει τα θαύματα και πλέον η μόνη λογική ερμηνεία που μένει είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση αιφνίδιας μεταμόρφωσης (στο πνεύμα και στην όψη) αλλά με ένα αξιοθρήνητο προσωπείο.

Με μία μάσκα που κάποιοι την φορούν για να προβάλουν τα προσωπικά συμφέροντα τους τα οποία πιθανότατα, η συνδικαλιστική παράταξη της Ν.Δ. αρνείται να υποστηρίξει ή δεν μπορεί για λόγους συνδικαλιστικής δεοντολογίας να αντέξει δημοσίως.

Είναι προφανές άλλωστε ότι τα ευφάνταστα περί αποικίας εργαζομένων(!) και οι γελοιότητες για παράκεντρα που …απεργάζονται το κακό των εργαζομένων(!) υποκρύπτουν το βάσιμο φόβο των συντακτών της ανακοίνωσης ότι ο καιρός της παντοδυναμίας τους , με τα ρουσφέτια, τους μηχανισμούς αδιαφάνειας και τις αποφάσεις που ήταν συμβατές με τα προσωπικά συμφέροντα τους, έστω και με καθυστέρηση παρέρχεται, κατόπιν των πιέσεων των εργαζομένων, οριστικά. Και αντιδρούν υποκρινόμενοι χωρίς ντροπή ότι υπερασπίζονται συλλογικά συμφέροντα.

Οι εργαζόμενοι όμως γνωρίζουν καλά περί τίνος πρόκειται. Δεν ξεγελιούνται από τις μάσκες και την υποκρισία . Ίσως γι αυτό θα είναι καλύτερα η κομματική οργάνωση της Ν.Δ. στο χώρο να μετονομαστεί εφεξής " ειδική κομματική οργάνωση ειδικών αποστολών>>. Ταιριάζει γάντι με το ρόλο της ………
Η Σ.Ε.