11 Σεπ 2001

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Σ.Σ.Ε.

Μετά την αποχώρηση της συναδ. Κουτρίδου από την ΠΑΣΚΕ και την συμμετοχή της στην ανεξάρτητη κίνηση του συναδ. Νικολάου, προσπάθησαν όλες οι παρατάξεις μαζί να δημιουργήσουν πρόβλημα στο Προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου, ώστε η ΠΑΣΚΕ να μην υπογράψει με την Διοίκηση το παράρτημα της Σ.Σ.Ε. και στο οποίο οι εργαζόμενοι κερδίζουν παροχές μέσω του Ομαδικού Συμβολαίου.
Η ΠΑΣΚΕ έχοντας την εξουσιοδότηση που της δώσατε εσείς με την ψήφο σας, υπέγραψε το παράρτημα της Σ.Σ.Ε. που περιέχει :

·        Αναγνώριση ενός ακόμα χρόνου προς τα πίσω σε όσους συναδέλφους εντάχθηκαν στο Ομαδικό Συμβόλαιο των υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής και προέρχονται από την συγχωνευθείσα εταιρία ΑΣΤΗΡ (ένα χρόνο εμπρός δύο πίσω).
·        Αναγνώριση δύο χρόνων (στρατιωτικής θητείας ) στο ομαδικό συμβόλαιο.
·        Λύση στο πρόβλημα του Ομαδικού Συμβολαίου στους προερχόμενους συναδέλφους από την εταιρία ΕΤΕΒΑ Ασφαλιστική.

Επίσης η Διοίκηση δεσμεύτηκε να δώσει αύξηση στα επιδόματα ευθύνης στο τέλος του χρόνου.

Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ παίρνοντας δύναμη από την δική σας στήριξη, που πιστεύουμε θα την έχουμε και στις εκλογές του Οκτωβρίου, υπόσχεται να τιμήσει την εμπιστοσύνη σας με συνέπεια και ευθύνη.

Η Σ.Ε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ