13 Φεβ 2007

Η αλαζονεία τυφλώνει...

Στις 12/2/2007 κυκλοφόρησε ανακοίνωση της "Π.Α.Σ.Κ.Ε."? που εκδόθηκε από το προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, του μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής Πέτρου Τόγια στην οποία εξακολουθεί, μεταξύ των άλλων, παράτυπα και αντί-καταστατικά να αυτοαναγορεύεται σε αυτήν ως "Γραμματέας" της "15μελούς Σ.Ε."
Οι εμπνευστές της φιέστας του Ledra Marriott συνεχίζουν να παραπληροφορούν και να αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν καταχρηστικά το έμβλημα και τον τίτλο της παράταξης, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που δημιουργούν, αρκεί να διασφαλίσουν την προσωπική τους επιβίωση.
Η αλαζονεία και το ναπολεόντειο σύνδρομο που επικαλείται για άλλους στην επιστολή του ο ΤΕΩΣ εκφράζεται από τον ίδιο στην ίδια επιστολή, με σεμνότητα και ταπεινότητα, όταν αναφέρει "η ενημέρωση των συναδέλφων θα πραγματοποιείται μέσω του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του..." Εύγε Συνάδελφε Πέτρο για τις Δημοκρατικές σου Αρχές!!
Καλούμε τον τέως Γραμματέα Πέτρο Τόγια να περιορισθεί στο ρόλο του εκλεγμένου μέλους της Σ.Ε. και να κατανοήσει επιτέλους ότι η εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με διορισμένη Σύγκλητο και διορισμένο Αυτοκράτορα, πέρασε ανεπιστρεπτί.
Τον καλούμε επίσης να σεβαστεί την βούληση των εργαζομένων για τους εκλεγμένους εκπροσώπους της παράταξης μας, οι οποίοι διατηρούν την ευθύνη της διαχείρισης των προβλημάτων, που καλούμεθα όλοι να αντιμετωπίσουμε.

Η Σ.Ε.

Υ.Γ. α. Αλήθεια μήπως μπορεί να μας πληροφορήσει ο συνάδελφος Πέτρος Τόγιας πόσοι έχουν απομείνει στην 15μελή Σ.Ε.???
β. Αλήθεια έχει κατανοήσει ότι οι πρακτικές που εφαρμόζει εξυπηρετούν τη Διοίκηση και μόνο τη Διοίκηση, γεγονός όμως, που δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά.