20 Δεκ 2006

Η Διοίκηση για μια ακόμα φορά προσβάλλει με τις επιλογές της τους εργαζόμενους

Συνάδελφοι,

Για μια ακόμα φορά η Εταιρία προχώρησε στην βάναυση καταπάτηση κάθε έννοιας υπηρεσιακής προσφοράς των συναδέλφων που χρόνια τώρα αγόγγυστα προσφέρουν χωρίς φανφάρες, χωρίς διαμαρτυρίες, χωρίς δημόσιες σχέσεις.

Γιατί πως αλλιώς μπορεί να εκληφθεί η τοποθέτηση συναδέλφου με λιγότερα από 14 χρόνια υπηρεσίας στην Εταιρία μας σε θέση αναπληρωτή προϊσταμένου Διεύθυνσης;

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν συνάδελφοι μας με πάνω από 20 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην Εταιρία μας, που η Διοίκηση δεν τους έχει κρίνει άξιους ούτε καν για να τους δώσει ακόμα και το επίδομα υπηρεσίας.

Έλεος πιά! Κάνετε που κάνετε τις επιλογές σας, επιτυχημένες ή όχι είναι αδιάφορο.

Οφείλετε τουλάχιστον να σεβαστείτε τα χρόνια των συναδέλφων.
Πρέπει να δώσετε άμεσα σαν ελάχιστη ένδειξη του σεβασμού που αρμόζει στα χρόνια δουλειάς τους, το επίδομα υπηρεσίας σε όλους τους συναδέλφους με 20 χρόνια υπηρεσίας και πάνω που δεν έχουν θέση ευθύνης.
 
Σε όλους αυτούς τους συναδέλφους χρωστάτε την δική σας εξέλιξη στις θέσεις που βρίσκεστε σήμερα.

Συναδελφικά
Οι Σ.Ε.

Υ. Γ Η πιο πάνω πρόταση, απλή και ξεκάθαρη θα αποτελέσει για μας, μαζί με την οικονομική ενίσχυση των χαμηλόμισθων νέων συναδέλφων τα δυο βασικά στοιχεία του διεκδικητικού πλαισίου που θα προτείνουμε στο Δ.Σ. του Συλλόγου εν όψει της διαπραγμάτευσης με την Διοίκηση για την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του 2007.