03 Σεπ 2007

Ένα ερώτημα για την σημερινή συγκέντρωση της ΔΑΚΕ

Συνάδελφοι,

Στις 25 Φλεβάρη του 2004 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των μελών και των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας της Εταιρίας μας, ο παριστάμενος ομιλητής, βουλευτής τότε της Α’ Αθήνας κος Γ. Αλογοσκούφης δεσμεύτηκε μπροστά σε όλους τους παρευρισκομένους ότι όταν η Ν.Δ. αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα επανεξέταζε θετικά το θέμα της διαδοχικής ασφάλισης, αποκαθιστώντας την αδικία που έχουν υποστεί οι συνάδελφοι μας που προέρχονται από τις συγχωνευόμενες Εταιρίες.

Τρεισήμισι χρόνια μετά, χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτε γι’ αυτό το θέμα, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους συναδέλφους που είχαν παρευρεθεί στην συγκέντρωση αυτή και θα συμμετέχουν και στην σημερινή να ρωτήσουν τον κο Αλογοσκούφη, σημερινό υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών τι συνέβη και η δέσμευσή του όχι μόνο έμεινε γράμμα κενό, αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί το τι θα γίνει με το θέμα της διαδοχικής στην επικείμενη ένταξη του ΤΑΠΕ μας στο ΙΚΑ, μιας και το Υπουργείο δεν δίνει σαφή απάντηση.

Θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του κου Υπουργού.

Γιατί η αξιοπιστία των πολιτικών πρέπει να κρίνεται από εμάς, με βάση τα λόγια και τις πράξεις τους.


Συναδελφικά
Οι Συντονιστικές Επιτροπές


ΥΓ. Θα είναι η συγκέντρωση αυτή μια χρυσή ευκαιρία, να τοποθετηθεί η Διοίκηση της Εταιρίας μας απλά και ξεκάθαρα απέναντι στους συναδέλφους του ιδεολογικού και πολιτικού της χώρου, αν θα υποστηρίξει την προσπάθεια του Συλλόγου για την διατήρηση της αυτοδυναμίας του Ταμείου μας.