06 Αυγ 2008

Που πάμε μάνα;

Που πάμε μάνα;
Στο ταμείο για bonus παιδί μου…

Τελικά δεν έχουν τον Θεό τους οι διοικούντες και αποφασίζοντες για το μέλλον της Εταιρίας μας.
Από την μια κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για την κακή οικονομική κατάσταση της Εταιρίας και από την άλλη συνεχίζουν να μοιράζουν τα bonus σαν τα στραγάλια.

Τελευταία κρούσματα είναι οι ειδικοί σύμβουλοι αμφίβολης αποτελεσματικότητας.

Ξεκίνησαν από 10.000 ευρώ που πήρε μια σύμβουλος, συνέχισαν με 7.000 σε κάποια άλλη, κατέβηκαν στα 4.500 σε άλλον. Τρείς από αυτούς εισέπραξαν, τον προηγούμενο μήνα, bonus 2.000 ευρώ έκαστος για άγνωστη αιτία.

Μες στην αναμπουμπούλα άλλος ειδικός σύμβουλος κατάφερε και πήρε αντι για bonus καινούργιο εταιρικό αμάξι των 24.000 ευρώ για να πηγαινοέρχεται σπίτι του, αφήνοντας τους υπόλοιπους ειδικούς συμβούλους να τρώνε την σκόνη του!

Από κοντά δόθηκαν και 20.000 ευρώ bonus σε Διευθυντή.

Μαζί με αυτά άλλοι 25 περίπου συνάδελφοί μας μοιράστηκαν από 300 μέχρι 1.000 ευρώ bonus ο καθένας, ψίχουλα βέβαια αν συγκριθούν με αυτά των συμβούλων και Διευθυντών.

Ρε μπας και πηγαίνουμε πολύ καλά σαν εταιρία και δεν το έχουμε καταλάβει;

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.
bg_top_1_4.jpg
ΥΓ: Θα περιμέναμε αυτοί που αποφασίζουν ελαφρά τη καρδία το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων να σκεφτούν και λίγο ότι εκτός των άλλων πλησιάζει η σχολική χρονιά και οι γονείς πρέπει να κανονίσουν το που θα πάνε τα παιδιά τους. Μετά την εργασιακή ανασφάλεια το να μην μπορείς να προγραμματίσεις ούτε καν τη ζωή της οικογένειάς σου καταντάει απάνθρωπο.