18 Δεκ 2008

Νόμιμο και ηθικό ή παράνομο και ανήθικο;

Να ενα ερώτημα που η Διοίκησή μας και προσωπικά ο κος Παλαιολόγος απαντά απερίφραστα:

Και παράνομο και ανήθικο.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην υποχρέωση που έχει η Εταιρία, με βάση τόσο την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση του 2007-2008, αλλά και το Πρακτικό Συμφωνίας του 2007 για τη εθελουσία, να προσλαμβάνει κατ' εξαίρεση των ρουσφετολογικών προσλήψεων που συνηθίζει τα τελευταία 3 χρόνια, τα παιδιά με ιδιαίτερες δεξιότητες τόσο των εν ενεργεία, όσο και των συνταξιούχων συναδέλφων μας.
Μια συμφωνία με τον Σύλλογο που ήδη έχει οδηγήσει πάνω από 8 παιδιά να εργάζονται στην Εταιρία μας.

Το 2008 λοιπόν μολονότι από τον Ιούνιο έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι τυπικές διαδικασίες από την επιτροπή προσλήψεων και παρά την υπενθύμιση προσωπικά στον κο Παλαιολόγο της υποχρέωσης αυτής της Εταιρίας, η Διοίκηση μέχρι και σήμερα κοροϊδεύει τους συναδέλφους που περιμένουν με αγωνία την υλοποίηση της πρόσληψης των τεσσάρων παιδιών το 2008.

Αλήθεια κε Παλαιολόγε, αν ήταν το δικό σας παιδί, και περίμενε μάταια από μέρα σε μέρα, από βδομάδα σε βδομάδα, από μήνα σε μήνα να προσληφθεί, πως θα αισθανόσαστε;

Σας καλούμε έστω και τώρα να τιμήσετε την υπογραφή σας και να προχωρήσετε ΣΗΜΕΡΑ στην πρόσληψη των παιδιών μας με ιδιαίτερες δεξιότητες.

Για να μπορούμε να σας θεωρούμε και ηθικό και νόμιμο.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.