13 Μάι 2009

Προς κο Δούκα Παλαιολόγο

Κύριε Παλαιολόγε,

Το θέμα της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας στην εταιρία ΑΧΑ, μας έχει ήδη προβληματίσει στο πρόσφατο παρελθόν. Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, δεν υπήρξε καμία εκ μέρους σας αντίδραση..
Θέλουμε να σας θυμίσουμε λοιπόν, ότι στις 17 Ιουνίου λήγει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας στην AXA Ασφαλιστική.

Αντιλαμβανόμαστε ότι λόγω της ιστορικής αξίας του αυτοκινήτου σας (μια όντως υπέροχη κόκκινη ανοιχτή Mercedes 250 του 1962) θέλατε την σιγουριά μιας μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας.

Πιστεύουμε όμως ότι μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Εταιρία μας εκτιμήσατε την φερεγγυότητα την σοβαρότητα και την αξιοπιστία της Εθνικής Ασφαλιστικής και θεωρούμε ότι είναι καιρός να ασφαλιστείτε στην Εταιρία μας για τις ίδιες καλύψεις που είχατε στην AXA..

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και έχετε δυο επιλογές:

Η να επιλέξετε έναν πράκτορα ή ασφαλιστή (τον ξάδελφο σας κο Στράφτη για παράδειγμα ή τον κουμπάρο σας κο Φουφόπουλο) και αυτοί θα αναλάβουν όλη την διαδικασία ασφάλισης και θα σας χρεώσουν 813,31 Ευρώ ετήσια ασφάλιστρα με το πακέτο επανάκτησης
ή
Να επιλέξετε να πάρετε το ασανσέρ να κατεβείτε στο ισόγειο και πηγαίνοντας αριστερά να μπείτε στον Τομέα Αναλήψεων του Κεντρικού Καταστήματος.
Εκεί θα συναντήσετε μια συνήθως μεγάλη ουρά πελατών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν.
Σίγουρα οι συνάδελφοι, αν καταφέρουν να σηκώσουν το βλέμμα τους και να σας δουν θα σας εξυπηρετήσουν κατ' εξαίρεση, αλλά εκεί θα πληρώσετε 975,18 ευρώ ασφάλιστρα.

Σίγουρα τα 975,18 ευρώ είναι αρκετά περισσότερα από αυτά που θα δίνατε στην πρώτη περίπτωση (της ασφάλισης δηλαδή μέσω πράκτορα ή ασφαλιστή) αλλά έτσι θα έχετε την χαρά να αφήσετε λίγο περισσότερα χρήματα στην Εταιρία μας και να βάλετε και σεις το λιθαράκι σας στη βελτίωση των αποτελεσμάτων του κλάδου αυτοκινήτων.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι τις συνθήκες εργασίας και την εντατικοποίηση που υπάρχει όχι μόνο βέβαια στο Κεντρικό Κατάστημα αλλά σε όλα τα καταστήματα που οι επιλογές σας τα έχουν αφήσει με λειψό προσωπικό.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε στο διάβασμα αυτής μας της επιστολής και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε στην σιγουριά της Εταιρίας μας.


Η Σ.Ε.

ΥΓ.. Παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα επιστολή, εάν ο λόγος διατήρησης της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας στην ΑΧΑ; συνδέεται με την σύντομη, όπως όλα δείχνουν, αλλά και όπως εμείς πιστεύουμε, παραμονή σας στην Εθνική Ασφαλιστική.