24 Σεπ 2009

Χέρια ψηλά παραδομένα

Καλά, σήκωσαν τα χέρια ψηλά οι διοικούντες μας;

Η αντίδραση της Εταιρίας μας στο κλείσιμο των πέντε εταιριών ήταν μηδενική.

Από χτες άρχισαν εναγωνίως να συσκέπτονται (συσκέψεις υπ' αριθμ. 7.568, 7.569 και 7.570) για να δουν πως θα υποδεχτούν την παραγωγή που έρχεται.

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι οι πελάτες έρχονται για την σιγουριά της Εταιρίας μας, σιγουριά που προσφέρει το όνομα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ που είναι θυγατρική της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Κάνουν ακόμα τα παιχνίδια τους με τις εκπτώσεις των πακέτων επανάκτησης που δίνονται επιλεκτικά σύμφωνα με τις διαθέσεις των Πωλήσεων, αντί να δίνονται ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Κύριοι της Διοίκησης και λοιποί παρατρεχάμενοι,

Το ξέρετε ότι τις τελευταίες δυο μέρες μπαίνουν στα καταστήματά μας που έχουν απομείνει, πελάτες που λόγω της ανασφάλειας θέλουν να ασφαλιστούν απ' ευθείας στην Εταιρία μας;

Το ξέρετε ότι σε αυτούς παίρνουμε αυξημένα ασφάλιστρα, ικανοποιώντας απλά ένα καπρίτσιο σας;
Το καπρίτσιο των δήθεν αλάνθαστων αποφάσεων.

Το ξέρετε ότι πρέπει άμεσα να ενισχυθούν με προσωπικό τα Υποκαταστήματά μας προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας;

Το ξέρετε ότι οι παραγωγικοί κλάδοι έχουν σημαντικό πρόβλημα από την έλλειψη του προσωπικού;

Το ξέρετε ότι με τις σημερινές συνθήκες που εσείς επιβάλατε με το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων δεν μπορούμε να υποδεχτούμε τη νέα παραγωγή κρατώντας ένα ελάχιστο όριο ποιοτικής εξυπηρέτησης;

Σταματήστε να μοιρολογάτε για την διαφαινόμενη ήττα του κομματικού σας φορέα, να υπολογίζετε την σύνταξη και το εφάπαξ σας και προσπαθήστε να σεβαστείτε την Εταιρία που σας ανέδειξε.

Να σεβαστείτε τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές.

Κανείς δεν ασφαλίζεται σε μας επειδή εσείς σήμερα είστε στην διοίκηση της Εταιρίας. Στον πελάτη αυτό είναι εντελώς αδιάφορο.
Ασφαλίζονται σε μας για το όνομα και την σιγουριά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.