19 Απρ 2011

Ο κος Κατσουρίδης ανακοίνωσε το κλείσιμο ενός ακόμα Υποκαταστήματός μας

Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή ο κος Κατσουρίδης ανακοίνωσε σε συνάντηση των προϊσταμένων των Υποκαταστημάτων της Εταιρίας μας ότι γενικά δεν σκοπεύει να κλείσει Υποκαταστήματα, αλλά το Υποκατάστημα Κοζάνης θα κλείσει!!!

Η απόφαση αυτή δεν στηρίζεται σε κανένα στοιχείο.
Λειτουργώντας στα χνάρια της Διοίκησης Παλαιολόγου, ο κος Κατσουρίδης αποφάσισε, χωρίς συζήτηση, χωρίς αιτιολόγηση, χωρίς λόγο.

Αποφάσισε να "κοντύνει" λίγο ακόμα την Εταιρία μας υποστέλλοντας από μια ακόμα πόλη την σημαία της.

Με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού, αποφάσισε να κλείσει ένα κατάστημα άκρως παραγωγικό, που εξυπηρετεί όλη την Δυτική Μακεδονία, με παραγωγή κοντά 9.000.000 ευρώ και παραγωγικότητα ανά υπάλληλο 1.750.000 ευρώ.¨
Για σύγκριση η ασφαλιστική εταιρία Interasco από όπου προέρχεται ο σημερινός Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρίας μας, είχε το 2010 συνολική παραγωγή ασφαλίστρων 10.900.000 ευρώ.

Κύριε Κατσουρίδη,

Δεν είναι στραβός ο γιαλός. Εσείς μάλλον αρμενίζετε στραβά.
Μην ακολουθείτε δοκιμασμένες συνταγές αποτυχίας.
Είναι βέβαιο πια ότι το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων μας δεν βοήθησε την βελτίωση του λειτουργικού κόστους ενώ τίναξε στα ύψη τον δείκτη των ανείσπρακτων

Αναθεωρείστε την απόφασή σας για το κλείσιμο της Κοζάνης σήμερα και άλλων Υποκαταστημάτων μας αύριο.
Τα Υποκαταστήματα είναι η πρώτη γραμμή της Εταιρίας μας. Εκεί δίνεται η καθημερινή μάχη της εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών μας.

Προσπαθήστε να αναπτύξετε την Εταιρία, αντί να προσπαθείτε να την συρρικνώσετε.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.