09 Αυγ 2011

Καρμιριές ή μήπως κάτι πιο σοβαρό;

Ανακοινώθηκε σήμερα στον Σύλλογο από τον αξιότιμο Διευθύνοντα Σύμβουλο Κύριο Ιωάννη Κατσουρίδη ( που ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του χαρίζει μακροημέρευση επ' ωφελεία της Εταιρίας βεβαίως βεβαίως ) μέσω της Κυρίας Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού ( που επίσης ο Θεός να μας κόβει ότι θέλει και να της χαρίζει ότι χρειάζεται ) ότι από φέτος θα τ' αναλάβει την προμήθεια και την χορήγηση των σχολικών ειδών για τα παιδιά των συναδέλφων που πηγαίνουν από νηπιαγωγείο μέχρι και την τρίτη λυκείου εξ' ολοκλήρου η Εταιρία, παρά την ρητή πρόβλεψη της σχετικής Συλλογικής Σύμβασης ( που επιτάσσει από κοινού διαδικασίες ).

Φαίνεται ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει στις προμήθειες κάθε είδους με την έλευση ειδικού προς τούτο αναπληρωτή Κυρίου Γενικού Διευθυντή (που εννοείται ο Θεός να μας κόβει επιδόματα και να του χαρίζει απολαβές ).

Να θυμίσω ότι πέρυσι το ποσό ήταν 210 ευρώ ανά παιδί και στις μεν πόλεις που υπήρχε κατάστημα της Intersport ήταν δωροεπιταγές αντίστοιχης αξίας, στις δε πόλεις που δεν υπήρχε κατάστημα ήταν επίσης 210 ευρώ με την προσκόμιση στο λογιστήριο αποδείξεων αντίστοιχου ύψους. Η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί μια εβδομάδα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Για να δούμε φέτος.....

Όσο πάει όμως και βάζουν σιγά σιγά χέρι στις συμβάσεις.
Θα μου πείτε έλα μωρέ μικροπράγματα είναι αυτά...

Ναι αλλά μετά τα μικρά έρχονται και τα μεγάλα... Και τότε....

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.

ΥΓ: Οι κκ Θεόκλητος και Κατσουρίδης αποφάσισαν ότι οι καλοκαιρινές διακοπές που επωφελούνταν όλοι οι εργαζόμενοι, δεν συνιστούν αποδεκτό έξοδο γι' αυτούς και έτσι αποφάσισαν μετά από δεκαπέντε χρόνια να μην προχωρήσουν στην έγκριση του ποσού (που επίσης προέκυπτε από Συλλογική Σύμβαση ). Φαίνεται ότι χρειάζεται να γίνουν αιματηρές οικονομίες για την αγορά του μηχανογραφικού πακέτου.

ΥΓ2: Τα χρηματικά βραβεία που έδινε πάντα η Εταιρία για τα παιδιά των συναδέλφων που αρίστευσαν, είναι φέτος στην διάθεση του Κυρίου Ιωάννη Κατσουρίδη ( που ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του χαρίζει μακροημέρευση επ' ωφελεία της Εταιρίας βεβαίως βεβαίως ), ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα δοθούν. Το σκέφτεται…..