22 Σεπ 2011

Πάτε καλά;

Όσοι από τους εργαζόμενους διάβασαν το δελτίο τύπου της Εταιρίας μας, ένοιωσαν σαν τα θύματα της ρήσης του Πάγκαλου "μαζί τα φάγαμε".

Ένοιωσαν ότι η Εταιρία με χαιρεκακία το πρώτο πράγμα που έβγαλε στο δελτίο τύπου ήταν το "Σωρεία παραβατικών ενεργειών υπαλλήλων του καταστήματος Θεσσαλονίκης".

Λες και το χάρηκαν που κάποιος ή κάποιοι συνάδελφοι φέρονται να έχουν κάνει παράνομες πράξεις.

Αντί να προσπαθήσουν να εμπνεύσουν στους πελάτες (γιατί εκεί στοχεύει ένα δελτίο τύπου) την εμπιστοσύνη που παρέχει η Εταιρία μας, αντί να κοιτάξουν να διατηρήσουν το όνομα της Εταιρίας που κανένας από το προσωπικό δεν μπορεί να αμαυρώσει με την οποιαδήποτε παράνομη πράξη που πιθανά θα κάνει και που φυσικά θα είμαστε όλοι απέναντί του, αντί να δώσουν στο παραγωγικό δίκτυο τα όπλα εκείνα που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν την σπέκουλα των ανταγωνιστών, αντί να προσπαθήσουν να αντιστρέψουν την εικόνα που καλλιεργείται ότι δήθεν ζημιώθηκαν οι ασφαλισμένοι, αναλώθηκαν στο να παρουσιάσουν οι ίδιοι οι διοικούντες την Εταιρία μας, την Εταιρία τους, σαν ξέφραγο αμπέλι.

Όχι κύριοι διοικούντες και συντάκτες του δελτίου τύπου.
Δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι της Εθνικής λαμόγια, όπως δεν είστε όλοι εσείς οι τραπεζίτες "Κοσκωτάδες", ούτε καν "Λαυρεντιάδηδες".

Αφήστε λοιπόν τις γενικεύσεις, γιατί δεν μας πειράζει που μας θίγετε σαν εργαζόμενους και σαν ανθρώπους. Σας συνηθίσαμε πια….

Μας πειράζει που πρώτα από όλα η ζημιά γίνεται στην Εταιρία μας. Και μας πειράζει γιατί το δικό μας μέλλον είναι άρρηκτα δεμένο με το μέλλον και την πορεία αυτής της Εταιρίας.
Το δικό σας είναι δεμένο με το πολιτικό μέλλον της εκάστοτε κυβέρνησης.

Αυτή είναι η διαφορά μας.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.