12 Ιουν 2014

Άλλη μια χρονιά χωρίς προαγωγές;

Συνάδελφοι,

Ακόμα ένας Ιούνιος ήρθε και τίποτα δεν ακούγεται για το ότι επί τρία χρόνια δεν έχει γίνει η διαδικασία των "κατ' εκλογήν" προαγωγών.

Παρά τα παχιά λόγια για αξιοκρατία, φύλλα αξιολόγησης και λοιπές φαιδρές δηλώσεις των διοικούντων και λοιπών παρατρεχάμενων και παρά τα κροκοδείλια δάκρυα για την προώθηση των νέων συναδέλφων ούτε μια, ούτε ένας εργαζόμενος δεν κρίθηκε ότι μπορεί να πάρει την προώθηση του ενός χρόνου έτσι ώστε να δοθεί και η ηθική ικανοποίηση στους εργαζόμενους που αισθάνονται καθηλωμένοι. Ούτε μια, ούτε ένας συνάδελφος δεν κρίθηκε ότι μπορεί να καταλάβει μια από τις δεκάδες κενές οργανικές θέσεις.
Και αυτό την στιγμή που στην ΕΤΕ που επικαλούνται σαν μπούσουλα εργασιακών σχέσεων, όλες οι προαγωγές σε όλους τους βαθμούς γίνονται κάθε χρόνο κανονικά

Μια Διοίκηση, που προωθεί συστηματικά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της κατάργησης του Εσωτερικού Κανονισμού Εργασίας, που έχει θεοποιήσει το διευθυντικό δικαίωμα που συμπεριφέρεται με έπαρση και αλαζονεία κόβει την προσδοκία των εργαζόμενων να μπορέσουν να εξελιχθούν σύμφωνα με τις ικανότητές τους μέσα στην Εταιρία.

Θέλουμε να καλέσουμε την Διοίκηση να εγκαταλείψει την αδιέξοδη πολιτική διαχείρισης του προσωπικού.
·         Να προχωρήσει μέχρι το τέλος του μήνα στην διενέργεια των προαγωγών όπως προβλέπει ο Ε.Κ.Ε.
·         Να εγκαταλείψει την πολιτική των αθρόων προσλήψεων ειδικών συμβούλων "δια πάσαν νόσον"
·         Να σταθεί και να σκύψει πάνω στα τεράστια προβλήματα που η ίδια έχει δημιουργήσει στους εργαζόμενους.
·         Να αντιμετωπίσει το πελώριο θέμα των ενοικιαζόμενων εργαζομένων, των εργαζομένων β' κατηγορίας
·         Να μπορέσει έστω και τώρα να δείξει ότι είναι Διοίκηση όχι μόνο των αριθμών αλλά ΚΑΙ των ανθρώπων.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.