15 Οκτ 2014

Κύριοι της Διοίκησης: Για πόσο καιρό ακόμα πρέπει να αποδεικνύουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες;

O έλεγχος της σημερινής διοίκησης συνάδελφοι, που εκτός από τους αριθμούς και τα παραγωγικά στοιχεία έχει επεκταθεί και στα συστήματα ελέγχου εισόδου στην Εταιρία, τώρα προχωράει και στα εξωτερικά ραντεβού των συναδέλφων της Διεύθυνσης Πωλήσεων, προφανώς με εντολή του Γενικού Διευθυντή.

Για τους συναδέλφους των πωλήσεων φαίνεται ότι προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω αποφασίζοντας ότι πρέπει να ελέγχονται οι εργαζόμενοι διαμέσου των γραμματέων των πρακτορείων και μάλιστα με συγκεκριμένη θεματολογία.

Αναλυτικότερα:

Αν ήρθε και:
-Τι ώρα ήρθε ο/η κ. …;
-Πόση ώρα διήρκησε η συνάντηση;
-Τι θέματα συζήτησαν …;
-Γελούσε (ο συνάδελφος) την ώρα της συνάντησης …; -Μήπως ήπιε και κανένα ποτάκι … ;!!!

Και όλα αυτά με τη γραμματέα που ενδεχομένως δε γνωρίζει τον συνάδελφο!

Κύριοι της Διοίκησης,

Όσον αφορά τους πληροφοριοδότες που εκτελούν και καλά τις εντολές σας, θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ρουφιανιά των συναδέλφων τους δεν είναι δουλειά και να είναι σίγουροι ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα παραδοθούν στη συνείδηση των συναδέλφων μας.

Σας ενημερώνουμε ότι αν αυτές οι τακτικές είχαν επιτυχία (πολύ αμφιβάλουμε) στις εταιρίες που εργαστήκατε, στην Εθνική θα αποτύχουν παταγωδώς γιατί οι εργαζόμενοί της έχουν φιλότιμο, αγάπη, συναίσθημα, τιμούν το ψωμί που τρώνε για χρόνια στην Εταιρία αυτή και δεν είναι κομήτες και διάττοντες αστέρες που έρχονται για να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους.

Πιστεύουν στην Εταιρία, σέβονται την Εταιρία που εργάζονται για χρόνια και ταυτόχρονα είναι και υψηλού επιπέδου επαγγελματίες γι' αυτό και η Εθνική είναι η πρώτη ασφαλιστική, όσο κι αν αυτό θέλετε να το ξεχνάτε.

Η Σ.Ε.