11 Φεβ 2015

Συμμετέχουμε στην σημερινή συγκέντρωση συμπαράστασης στο Σύνταγμα

Συνάδελφοι,

Σήμερα πρέπει να είναι μια  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ  ΜΕΡΑ
Για πρώτη φορά ακούσαμε προγραμματικές δηλώσεις μιας νέας κυβέρνησης που σαν βάση τους είχαν την ελπίδα και όχι τον φόβο.
Οι σχεδιασμοί της εδράζονταν στην κοινή προσπάθεια  όλων μας για το καλό της χώρας και των κατοίκων της και όχι στην υποταγή, στην υποδούλωση και στο ξεπούλημα.
Προτεραιότητα οι  ανάγκες των φτωχότερων, τα δικαιώματα των εργαζομένων, τα γκρέμισμα του πελατειακού κράτους και  η αναδιάρθρωση του, το κτύπημα της διαφθοράς,  η δίκαιη κατανομή των βαρών, τα κοινωνικά δικαιώματα, οι ανθρώπινες αξίες.
Είναι σίγουρο ότι κάποιων τα συμφέροντα θίγονται. Θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πορεία αυτή είτε με εκβιασμούς και απειλές είτε χρησιμοποιώντας τα στηρίγματά τους και τους ανθρώπους τους,  που τόσα χρόνια τους υπηρετούν.
Χρέος δικό μας είναι να αντισταθούμε. Αυτή την φορά με μεγαλύτερη δύναμη. Χωρίς ταλαντεύσεις και διλήμματα. Κάποιοι μας έδειξαν ότι αξίζει να αγωνιστούμε. Ότι η κοινωνική καταστροφή δεν είναι λύση. Ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ότι το σύνθημα "πάνω από όλα οι  άνθρωποι και οι ανάγκες τους" δεν μπορεί να υπακούει σε λογικές αριθμών ή εξυπηρέτησης συμφερόντων.
Την Τετάρτη 11/2/2015 η αντιπροσωπεία της πατρίδας  μας στο Eurogroup, θα δώσει την μάχη να πείσει τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ότι ο δρόμος της λιτότητας οδηγεί  στην καταστροφή των λαών της Ευρώπης. Την ίδια ώρα χιλιάδες λαού θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα και στις πλατείες όλων των πόλεων για να δώσει το μήνυμα :

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
 
Το μεγαλύτερο στήριγμα στην προσπάθεια αυτή θα είναι η στήριξη του λαού μας. Ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά έχει την δική του ευθύνη. Θα αγωνιστούμε για την αξιοπρέπειά μας και το μέλλον των παιδιών μας  ή θα ακολουθήσουμε την στάση της αδράνειας και της υποταγής που τόσα χρόνια μας υποδεικνύουν; 
 
Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην σημερινή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Στηρίζουμε τις  Ελληνικές θέσεις 
ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/2/2015 στις 6:00 μ.μ. έξω από το ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια

Συναδελφικά,

Η Σ.Ε.