08 Ιουν 2015

Το πάρτυ της αδιαφάνειας συνεχίζεται


Συνάδελφοι,

Πιστεύαμε ότι μετά τις εκλογές του Γενάρη, θα άλλαζε η πολιτική που έχει η Εταιρία μας, ότι θα έπαιρνε τουλάχιστον υπ' όψη της την σαφή επιλογή του λαού μας για διαφάνεια.
Αντί γι' αυτό συνεχίζουμε να βλέπουμε ακριβώς την ίδια πολιτική με αυτήν των προηγούμενων χρόνων.
Θα θέλαμε λοιπόν να ρωτήσουμε δημόσια:
. Έχει υπάρξει διαδικασία προσφορών για την σύμβαση της αντασφάλισης των αποθεμάτων των ζημιών αυτοκινήτων που δόθηκε στην εταιρία Arch μέσω της μεσιτικής Εταιρίας Matrix με άγνωστη προμήθεια;

. Με βάση τα αποτελέσματα των δυο ετών που υλοποιείται η σύμβαση, ποιο είναι το κέρδος της Arch;

. Έχει επιλεγεί σαν αποκλειστικός μεσίτης αντασφαλίσεων η εταιρία Matrix και με ποιες διαδικασίες;

. Με ποια ασφαλιστική Εταιρία πλούσιου ιδιοκτήτη συζητάει η Εταιρία μας να αγοράσει το χαρτοφυλάκιο ζωής και με τι διασφάλιση μελλοντικών υποχρεώσεων, γιατί ακούγεται έντονα για μαύρη τρύπα αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που θα κληθούμε να καλύψουμε;

Συνάδελφοι,

Το μέλλον της Εταιρίας μας δεν μπορεί να βασιστεί σε παλιά υλικά εξαιρετικά αμφίβολης αποτελεσματικότητας.
Οφείλει να χαράξει νέα πορεία βασισμένη στους ανθρώπους της, οφείλει να στηριχτεί στο δίκτυο πωλήσεων, οφείλει να λειτουργεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, οφείλει να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς.
Καλούμε την Τράπεζα αλλά και την Κυβέρνηση να μην αφήσουν την Εθνική Ασφαλιστική στην τύχη που της επιφυλάσσουν ορισμένοι υπερεκτιμημένοι μάνατζερ και να την διατηρήσουν Ελληνική, θυγατρική της ΕΤΕ και μάλιστα στην θέση της μεγαλύτερη εταιρίας της χώρας μας.

Συναδελφικά,
Η Σ.Ε.