11 Ιαν 2023

Εξελίξεις στον Σύλλογο - Σχηματισμός Προεδρείου και εκλογές Συλλόγου -

Η παράταξή μας ζήτησε δημόσια ανασύσταση του Προεδρείου μετά την απώλεια της εμπιστοσύνης του σημερινού Προεδρείου από την πλειοψηφία των μελών του. Ο λόγος της πρότασής μας αυτής ήταν ότι σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο διάστημα λόγω της εκφρασμένης πρότασης της Εταιρίας για αξιολόγηση των εργαζομένων μέσω εταιριών ενοικίασης θα πρέπει ο Σύλλογος να είναι δυναμικά παρών με τις εκφρασμένες θέσεις του.

Σήμερα τα επτά μέλη του Δ.Σ. των παρατάξεων Ανεξάρτητη Κίνηση, ΔΑΚΕ και Συνεργασία υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και συνεπώς με βάση το καταστατικό ο Σύλλογος πρέπει να διενεργήσει εκλογές για συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για αύριο συγκαλείται το Δ.Σ. με τα αναπληρωματικά σε σειρά εκλογής μέλη των παρατάξεων αυτών, ώστε ο Σύλλογος να αποκτήσει το νέο Προεδρείο και μέσα σε ένα μήνα να διενεργήσει εκλογές.

Η παράταξή μας όπως πάντα θα είναι ενεργά παρούσα σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει αυτό το διάστημα και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί όλους τους συναδέλφους με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη.

Η Σ.Ε.