10 Φεβ 2023

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Συνάδελφοι,

Οι εκλογές τελείωσαν με την ετυμηγορία των συναδέλφων να αποτυπώνεται στο εκλογικό αποτέλεσμα. Το ενθαρρυντικό γεγονός είναι η συμμετοχή που ήταν πρωτόγνωρη και κυμάνθηκε σε ποσοστό άνω του 95%.

Η παράταξή μας έχασε μια έδρα, αλλά παρέμεινε πρώτη δύναμη με σημαντική διαφορά ψήφων από την δεύτερη.

Μπροστά μας έχουμε την άμεση συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προεδρείου του Συλλόγου γιατί τα εργασιακά θέματα δεν περιμένουν, και οι εργαζόμενοι δεν χρειάζονται διαβουλεύσεις κορυφής και  συνεννοήσεις πίσω από κλειστές πόρτες.

Η θέση μας όλα τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή και συμπεριλαμβάνει την εκπροσώπηση στο Προεδρείο όλων των παρατάξεων, στις οποίες εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι την ψήφο τους με τους επικεφαλής τους, σε αναλογική βάση, αλλά και με συγκεκριμένες δεσμεύσεις δράσης υπέρ των εργαζόμενων.

Θέλουμε να καλέσουμε τους συναδέλφους να μείνουν ενωμένοι γύρω από τον Σύλλογό μας, το μόνο ανάχωμα στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, μη υποκύπτοντας σε σειρήνες εξουσίας και λόγια κούφιων υποσχέσεων. Το 30% του εκλογικού σώματος που εμπιστεύτηκε την παράταξή μας είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη που οφείλουμε να σεβαστούμε και να τιμήσουμε.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με πίστη στους εργαζόμενους και τις αξίες της συλλογικής δράσης και διαφάνεια στις συνεδριάσεις και στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συναδελφικά,

Οι υποψήφιοι της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας