27 Ιουν 2005

Νέα πρόσληψη "ειδικού συμβούλου"

Η φάμπρικα της πρόσληψης των Ειδικών Συμβούλων, που τοποθετούνται σε διάφορες νευραλγικές θέσεις της Εταιρίας, διαδικασία την οποία είχε ανακαλύψει και ξεκινήσει η προηγούμενη Διοίκηση, καλά κρατεί και με τη σημερινή.
Μετά τους κ.κ. Κικαρέα, Βλαβιανό, Σοφό, Μπρέσκα, Θεοχάρη, Δαλιάνη και Σκούρα της προηγούμενης Διοίκησης και τους κ.κ. Βασιλάτο, Κουγιουμουτζή και Φλεβάρη της τωρινής Διοίκησης, ανακαλύφθηκε και η ανάγκη πρόσληψης Ειδικού Συμβούλου στην Επιθεώρηση!!!
Η Εταιρία μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων με την κα Αθ. Βαρβιτσιώτη, η οποία προέρχεται από την EFG Ασφαλιστική, φαίνεται ότι κατέληξε στην πρόσληψή της από 1/7/2005.

Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να υπενθυμίσουμε την δημόσια "δέσμευση" του κ. Παλαιολόγου προς το Σύλλογο ότι ο κ. Βασιλάτος θα ήταν η πρώτη και τελευταία πρόσληψη μεγαλοστελέχους στην Εταιρία μας, μιας και ,όπως μας έλεγε, έχει εμπιστοσύνη στα στελέχη μας.

Λυπούμαστε γιατί η Διοίκηση απαξιώνει η ίδια τα στελέχη της Εταιρίας, τα στελέχη δηλαδή εκείνα που προσφέρουν επί χρόνια τις υπηρεσίες τους και μαζί με όλους τους εργαζόμενους την έχουν οδηγήσει στην πρώτη θέση της αγοράς, προτιμώντας λεγεωνάριους μισθοφόρους με μηδενική εταιρική συνείδηση και κουλτούρα.

Λυπούμαστε ακόμα περισσότερο γιατί ενώ η Διοίκηση ανακαλύπτει ανυπέρβλητα προβλήματα στην πρόσληψη των παιδιών των υπαλλήλων επικαλούμενη αστείες δικαιολογίες, προχωρά στην χωρίς κανένα κριτήριο πρόσληψη ατόμων που όχι μόνο φρακάρουν την διοικητική πυραμίδα της Εταιρίας, δεν έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά στην λειτουργία και την ανάπτυξή της.

Η πείρα που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια αποκτήσει είναι ότι οι "μισθοφόροι" νύχτα μπήκαν, νύχτα έφυγαν από την Εταιρία μας, έχοντας βέβαια εισπράξει αρκετά χρήματα και έχοντας συμπληρώσει το βιογραφικό τους για την επόμενη τους πρόσληψη.

Άξιος; ο μισθός τους.

Συναδελφικά