20 Ιουλ 2007

Η ορχήστρα των προαγωγών....

Το ετήσια χρονικό των προαγωγών επαναλήφθηκε και φέτος.
Η σεμνή και ταπεινή διαδικασία εμπνεύσεως, οργανώσεως και εκτελέσεως από τον μαέστρο μας Γενικό Διευθυντή εκτελέστηκε με χειρουργική ακρίβεια.
Όπως πάντα ο μαέστρος, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.
Εμπνευσμένος από την παράσταση που είχε δώσει στους νέους συναδέλφους που δεν ξέρουν τα ήθη και τις μεθοδεύσεις της Διοίκησης, αποφάσισε και εκτέλεσε στα 9 βήματα εκατοντάδες εργαζόμενους που είχαν την ατυχία να τους κρίνει με κριτήρια που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε αξιοκρατικά αλλά ούτε και αμιγώς κομματικά.
Τα κριτήρια ήταν το χαμηλωμένο κεφάλι και η απόλυτη υποταγή στο σύστημα εξουσίας που έχει καθιερώσει με την ανοχή αν όχι την παρακίνηση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Βέβαια το σχέδιο είχε και μερικά φάλτσα.
Τους ξέφυγαν ορισμένοι εργαζόμενοι που πήραν προαγωγή και γι’ αυτούς όλοι λέμε ότι το άξιζαν.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια κύριε Χέρμπερτ Φον Λευθεριώτη.

Ελπίζουμε να περνάτε καλά στις διακοπές σας, να κοιμάστε σαν πουλάκι τα βράδια και να μην ταράζουν το γαλήνιο ύπνο σας κουνούπια, σκνίπες ερινύες, τύψεις ή άλλα ενοχλητικά έντομα.

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΥΓ. Κάποιοι θα πουν ότι θυμηθήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση τώρα που προφανώς ο Λευθεριώτης δεν έκανε "δικούς μας". Κάποιοι άλλοι πάλι, αν δεν γράψουμε τίποτε, θα πουν ότι το κάναμε γαργάρα.
Πάντα θα υπάρχουν φωνές που θα λένε ότι ενεργούμε βάσει σκοπιμοτήτων.
Αυτό συνήθως καλλιεργείται από Διευθυντικούς κύκλους που "αγανακτισμένοι" με τα "χάλια" των συνδικαλιστών, θεωρούν ότι για όλα τα στραβά της Εταιρίας φταίνε οι συνδικαλιστές και ο Σύλλογος.
Τους καλούμε αντί να παπαγαλίζουν αυτά που τους μαθαίνουν στον 6ο να κάτσουν στα άνετα διευθυντικά γραφεία τους για να βγάλουν και καμιάς πεντάρας δουλειά.