22 Φεβ 2008

Ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε

Η "Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία" θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις χθεσινές εκλογές.
Η στήριξη των υποψηφίων που ανήκουν στην "Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία" από τους συναδέλφους είναι ένα γεγονός που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες υποχρεώσεις στην παράταξή μας.

Για ακόμα μια φορά στην Εταιρία μας δεν πέρασε η προσπάθεια για επικράτηση της λογικής της κομματικής ψήφου, όσο και αν η Διοίκηση κινητοποίησε ολόκληρο τον μηχανισμό της με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες μέρες με τα εκατοντάδες τηλέφωνα από το γραφείο του Γενικού Διευθυντή για στήριξη δυο μόνο συγκεκριμένων υποψήφιων.

Για μια ακόμα φορά τα εκατοντάδες πιεστικά τηλεφωνήματα των τελευταίων ημερών απέδειξαν ότι δεν αρκούν και ότι η παρουσία όλων μας πρέπει να είναι συνεχής και όχι μόνο προεκλογική.

Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι απέδειξαν ότι η εμπιστοσύνη σε μια παράταξη μπορεί να είναι πέρα και έξω από κομματικές λογικές και να βασίζεται στη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Για μια ακόμα φορά οι συνάδελφοι απέδειξαν ότι δεν είναι αρκετό να ονομάζονται κάποιοι αντιπολίτευση για να κερδίζουν ψήφους και να εκλεγούν.

Για μια ακόμα φορά οι νέοι συνάδελφοι απέδειξαν ότι όχι μόνο έχουν άποψη αλλά και την τόλμη να την εκφράζουν.

Το ΑΤΑΠΕ θα συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, στηριγμένο στους εργαζόμενους.

Το Εργασιακό θα παίξει τον ρόλο που ορίζει ο νόμος σαν θεματοφύλακας των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε κάθε προσπάθεια αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Εταιρίας

Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για κατοχύρωση αλλά ενίσχυση των παροχών του Ταμείου μας.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.