21 Φεβ 2017

Προκήρυξη απεργίας 23/2/2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Σ.Υ.Α.Ε. Βησσαρίωνος 9 10672 Αθήνα
Τηλ. 210-3616572 Fax. 210-3647284
e-mail syae@oase.gr - site:http://www.syae.gr
 
 
Αθήνα, 20/02/2017
 
 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
 
Ενημερωνόμαστε ότι και η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η τελευταία μεγάλη Ελληνική ασφαλιστική εταιρία, οδηγείται με ταχείς ρυθμούς στην πώλησή της σε διεθνές fund.

Έχουμε δηλώσει κατ' επανάληψη την κάθετη αντίθεσή μας στον ολοκληρωτικό Αφελληνισμό της ασφαλιστικής αγοράς και σε κάθε εξέλιξη που αποδυναμώνει την εθνική οικονομία.

Το πλήγμα που θα δεχθούν οι θέσεις εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας εργαζομένων στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ θα είναι μεγάλο και λόγω του ρόλου που διαδραματίζει η εταιρία στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, θα επηρεάσει αρνητικά συνολικά τον κλάδο μας.

Καλούμε την Διοίκηση της ΕΤΕ και την κυβέρνηση να σταματήσουν άμεσα αυτή την εξέλιξη.

Σας καλούμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την αποτροπή αυτής της πώλησης και να συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο στον αγώνα που έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργαζόμενοι στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Ο Σ.Υ.Α.Ε. καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και τους ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ με την εταιρία διαμεσολαβούντες ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ μαζικά στην

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 23/02/2017

και να δώσουν ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ εμπρός από τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ στην Λ. Συγγρού 103-105 την Πέμπτη και ώρα 07.00 π.μ., στην πορεία που θα ακολουθήσει και την συγκέντρωση στα κεντρικά της ΕΤΕ στην Αιόλου.
 

Συναδελφικά,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
O Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
 
Σπύρος Κολαΐτης Τέλης Χρηστίδης